AUTON VARAOSAT

Fixus

Myymälävarastomme käsittää yli 10000 tarkkaan valikoitua laadukasta auton varaosaa.

Järvenpään myymälästämme löydät laadukkaat auton varaosat ja tarvikkeet kaikkiin merkkeihin. Yleisimmät auton varaosat ja -tarvikkeet saatavilla aidosti suoraan hyllystä ja tuttuun tapaan, pysyvästi edulliseen hintaan. Hajosiko autostasi esimerkiksi ajovalojen korkeudensäätömoottori? Ei huolta, tämäkin varaosa on suurimpaan osaan autoista meillä hyllytavaraa.

VARAOSIA JA TARVIKKEITA

Auton varaosien lisäksi myymälästä löytyy laaja valikoima muun muassa autonhoitotuotteita, moottoriöljyjä, voiteluaineita, auton akkuja, polttimoita, työkaluja, kuljetustelineitä tai esimerkiksi pyyhkijänsulat lähes jokaiseen merkkiin.

Mikäli haluamasi auton varaosa ei löydy suoraan hyllystä, tiedustele myös veloituksetonta pikatoimitusta. 

Edustamiamme tuotemerkkejä ovat muun muassa: Thule, Valvoline, Hengst, Mahle, Ate, Ferodo, Zimmerman, Road House, K27, Budweg, NK Brake Calibers, KYB, Sachs, Bilstein, Lemföder, Fenno, Bosal, Walker, Castrol, Mobil, Liquimoly, Champion, Valeo, Motul, Bosch, Philips, Grojet, NGK, Roadhouse, Defa, Calix ja King. On siis sanomattakin selvää, että auton varaosavalikoimaa löytyy runsain mitoin.

Autojen lisäksi myös moottoripyöriin löytyy runsaasti erilaisia varaosia ja tarvikkeita sekä muun muassa Champion öljynsuodattimet, NGK sytytystulpat ja Motul mp-erikoisöljyt.

FORTE MOOTTORIN PUHDISTUSAINE

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee Forte moottorin puhdistusaineita. Forte moottorin puhdistus pitää sisuskalut puhtaana ja hyvässä kunnossa. Forte tuotteet parantavat käyttövarmuutta ja ylläpitävät vanhempienkin autojen suorituskyvyn lähes uudenveroisena"
AUTON SYTYTYSTULPAT

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee bensiini- maakaasukäyttöisiin autoihin NGK ja Bosch sytytystulppia. NGK ja Bosch sytytystulpat edustavat korkeaa ensiasennuslaatua ja hyvää luotettavuutta. Myymälästämme löydät sopivat tulpat lähes jokaiseen autoon suoraan hyllystä. Kysy myös edullista asennusta."
AUTON SUODATIN

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskuksen myymälästä löydät autoosi kaikki suodattimet. Uusi ilmansuodatin, öljynsuodatin, polttoainesuodatin ja raitisilmasuodatin, kaikki suoraan hyllystä. Edustammme laatumerkkejä kuten Hengst ja Mahle, jotka molemmat valmistavat myös usean automerkin ensiasennussuodattimet"
MEGUIARS AUTONHOITOTUOTTEET

JVOK Suosittelee

"JVOK suosittelee ammattilaistenkin laajasti käyttämiä MEGUIARS autonhoitotuotteita. Pesuaineet ja vahat antavat nopeasti autollesi häikäisevää kiiltoa. Tuotteet auton sisä- ja ulkopesuun, hoitoon ja viimeistelyyn suoraan hyllystä. Tule hakemaan omasi."
VARTA AKKU

JVOK Suosittelee

"JVOK suosittelee laadukkaita VARTAn akkuja. Pitkäikäiset ja huoltovapaat ja VARTA akut pitävät sisällään runsaasti luotettavaa suorituskykyä. Järvenpään Varaosakeskuksesta löytyy autoosi sopiva VARTA akku hintaan, joka on varmasti sopiva. Kaikki akut myös asennettuna."
AUTON JARRUT

JVOK Suosittelee

"Vaihda auton jarrupalat ennen kuin ne kuluvat loppuun. Näin vältät jarrulevyjen vaurioitumisen ja auto on turvallinen ajaa. Myymälästämme suoraan hyllystä ensiasennuslaatua vastaavat varaosat pieneen tai suureen jarruremonttiin. Edustamme merkkejä Ate, Ferodo, Zimmerman, Road House, K27, Budweg ja NK Brake Calibers."
AUTON ALUSTA

JVOK Suosittelee

"Suoraan hyllystä kattava valikoima erilaisia auton alustan osia kuten ylä- ja alatukivarsia, ylä- ja alapalloniveliä, kallistuksenvakaajan pystytankoja, raidetangon päitä sekä pyöränlaakereita. Pyöränlaakerit merkeiltä FAG ja SNR (vastaa alkuperäislaatua) ja Ruville sekä K27 (hyvälaatuinen edullisempi vaihtoehto),"
AUTON JARRUNESTE

JVOK Suosittelee

"Vaihtamalla jarrunesteet ja kytkinnesteet säännöllisesti pidät järjestelmien toimintakyvyn kunnossa ja säästyt ylimääräisiltä korjauskustannuksilta. Järvenpään Varaosakeskuksesta löydät monipuolisen valikoiman erilaisia ja eri merkkisiä auton jarrunesteitä kaikkiin autoihin. Suoraan hyllystä DOT 4, DOT 5, DOT 5+"
AUTON ILMASTOINTIHUOLTO

JVOK Suosittelee

"Älä suotta hikoile autossasi kuumana kesäpäivänä tai talvella kärsi ikkunoiden huurtumisesta. Tee ilmastointihuolto niin järjestelmä tulee taas kuntoon. TUKESin sertifioima koulutettu henkilökuntamme tekee huollon ammattitaidolla ja edulliseen hintaan."
AUTON MOOTTORIÖLJY

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskuksen myymälässä on laaja valikoima auton moottoriöljyjä ja muita laadukkaita voiteluaineita vaihteistosta vetopyörästöön. Suoraan hyllystä auton moottoriöljy ja auton muut voiteluaineet merkeiltä Fixus, Valvoline, Mobil, Castrol, Liquimoly ja King"
AUTON ISKUNVAIMENTIMET

JVOK Suosittelee

”Huomioi iskunvaimentimien vaihtoväli. Oikein toimivilla auton iskunvaimentimilla ja kierrejousilla ajaminen on miellyttävää ja turvallista. Meiltä löydät ensiasennuslaatua vastaavat iskunvaimentimet merkeiltä SACHS, KYB, BILSTEIN ja K27 sekä kierrejouset merkeiltä K-FLEX, LESJÖFORS ja KYB.”
AUTON MOOTTORIN JÄÄHDYTYSNESTE

JVOK Suosittelee

"Vaihda auton jäähdytysneste riittävän usein, noin 3-4 vuoden välein. Suosittelemme kaikkiin autoihin pitkän huoltovälin Valvolinen Maxlife jäähdytysnestettä. Maxlifea on turvallista käyttää kaikissa autoissa, riippumatta auton merkistä tai vuosimallista."
USA AUTOJEN VARAOSAT

JVOK Suosittelee

”Hyvä USA-autoharrastaja. Tiesitkö, että voit tilata kaikki USA autojen varaosat ja viritysosat US-Partsista suoraan myymäläämme Järvenpäähän, ilman toimituskuluja. Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa tilaamalla amerikkalaisen harrasteautosi varaosat noudettavaksi meille. Toimitukset kerran viikossa.”
AUTONPESUAINE

JVOK Suosittelee

"Autonpesuaine GROJET Gr-260 on emäksinen, liuotinta korvaava pesuainetiiviste ajoneuvokaluston, työkoneiden, veneiden, asuntovaunujen, kuormapeitteiden ja hallitilojen pesuun. Biologisesti hajoava Grojet on suunniteltu kohteisiin, joissa perinteisen liuottimen käyttö ei ole mahdollista."
AUTOGLYM AUTONHOITOTUOTTEET

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee Autoglymin laadukkaita ja arvostettuja autonhoitotuotteita. Myymälässämme on esillä kattava valikoima Autoglymin pesu-, puhdistus-, ja viimeistelyaineita suoraan hyllystä. Kun haluat autollesi huippuluokan pesutuloksen, suosittelemme Autoglymiä. "
AUTON TUULILASINPYYHKIJÄ

JVOK Suosittelee

"VALEO tuulilasinpyyhkijä vastaa alkuperäislaatua. Tuulilasinpyyhkijät ovat hiljaiset, nopeat asentaa ja turvalliset käyttää. Myymälästä löydät laajan valikoiman erilaisia tuulilasinpyyhkijöitä. Pyyhkijänsulat suoraan hyllystä lähes kaikkiin autoihin"
CTEK AUTON AKKULATURI

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee automaattisia CTEK auton akkulatureita. Akun automaattilaturilla pidennät auton akun käyttöikää ja parannat luotettavuutta Suomen haastavissa olosuhteissa. CTEK auton akkulaturit ovat yhteensopivia ja turvallisia käyttää myös nykyaikaisten autojen sähköjärjestelmien kanssa."
LED POLTTIMOT AJOVALOIHIN

JVOK Suosittelee

"Nyt menee yö ja päivä sekaisin. Philipsin X-tremeUltinon led polttimot tuovat päivänvalon kirkkauden öiselle tielle. Samalla valokeila pysyy yhtä tarkkana kuin alkuperäisissä hehkulankaversioissa. Philipsin led polttimoiden muutossarja on helppo jälkiasentaa itse ja homma on sillä selvä."
PHILIPS AUTON POLTTIMOT

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee Philips RacingVision +150% auton polttimoita kaikkiin autoihin. Philips RacingVision auton polttimot antavat lisää valoa, lisää kirkkautta ja heikentämättä merkittävästi polttimon käyttöikää"
W-LIGHT LED LISÄVALOT

JVOK Suosittelee

"Katuvalojen loppuessa auton omat kaukovalot eivät aina riitä. Ratkaise ongelma ja hanki autoosi nykyaikaiset W-Light led lisävalot. W-Light led lisävalo paneeli valaisee tehokkaasti pimeät tieosuudet ja ennakoit tilanteet ajoissa. Kattava valikoima suoraan hyllystä. Kaikki lisävalot myös asennettuna."
LED KÄSIVALAISIMET

JVOK Suosittelee

"JVOK suosittelee laadukkaita Scangrip, K27 ja ALS käsivalaisimia ja työvalaisimia. Valaisimissa on kestävä runko ja pitkäikainen led-polttimo. Laadukkaat ja helppokäyttöiset käsivalaisimet ovat tehty kestämään kovaakin käyttöä. Tutustu valikoimaan."
AUTON AKKU

JVOK Suosittelee

"Uusi autosi vanha akku hyvissä ajoin, erityisesti ennen talven pakkasia. Vuosia vanha akku voi hyytyä ennalta-arvaamatta ja sillä huonoimmalla kiireen hetkellä. Järvenpään Varaosakeskuksen myymälästä löydät laadukkaat auton akut kaikkiin merkkeihin suoraan hyllystä. Edustamme merkkejä Fixus, VARTA, Hankook ja Exide."
DEFA AUTON AKKULATURI

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee tehokasta Defa 1205 Flex akkulaturia. Moottoritilaan asennettava kompakti ylläpitolaturi pitää huolen, että akku on pakkasaamunakin täynnä virtaa. Defa 1205 Flex akkulaturi sopii erityisesti autoihin, joiden sähkönkulutus on suuri."
AUTON TUULILASINPESUNESTE

JVOK Suosittelee

"Laadukas auton tuulilasinlasinpesuneste poistaa tehokkaasti lian ja kuran tuulilasista ja pitää näkyvyyden kirkkaana. Fixuksen auton tuulilasinpesuneste täyttää nämä ominaisuudet, sen pakkaskestävyys on -20C ja se on heti käyttövalmista. Tuote on pakattu kätevään pussukkaan"
THULE AUTON KATTOTELINEET

JVOK Suosittelee

"Thule auton kattotelineet helpottavat arkea. Niiden avulla voit ottaa matkaasi mitä haluat ja autoosi jää sisälle reilusti enemmän tilaa. Polkupyörät, sukset, juomakorit tai vaikka kanootti. Järvenpään Varaosakeskus suosittelee Thule auton kattotelineitä - niillä homma onnistuu, etkä tarvitse isompaa autoa"
AUTON PAKOPUTKI

JVOK Suosittelee

"Kotimaisen Fennosteelin laadukkaat auton pakoputket ja äänenvaimentimet vastaavat ensiasennuslaatua. Tuotteissa on myös erinomainen hinta/laatusuhde. Myymälästämme löydät myös merkkikohtaiset pakoputkiston varaosat katalysaattoreista happitunnistimiin laatumerkeiltä kuten Bosch, NTK ja Walker."
SONAX AUTONHOITOTUOTTEET

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee Sonax autonhoitotuotteita. Sonax edustaa erinomaista hintalaatusuhdetta. Oli kyse käyttö- tai harrasteautosta, Sonaxilta löytyy oikea tuote jokaiseen autonhoitotarpeeseen. Järvenpään Varaosakeskuksesta Sonax tuotteet edullisesti suoraan hyllystä."
DEFA AUTONLÄMMITIN TARVIKKEET

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee Defa autonlämmitin -tuotteita auton moottorin ja sisätilojen esilämmitykseen talven pakkasaamuina. Defan laajasta tuotevalikoimasta löytyy lämmitin lähes joka autoon. Sopiva lämmitin löytyy helposti rekisterinumerolla. Kaikki Defa-tuotteet myös asennettuna."
MOOTTORINLÄMMITIN

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee sähkökäyttöisiä Calix ja Defa moottorinlämmittimiä. Lämmittimet ovat huoltovapaita ja ympäristöystävällisiä. Esilämmityksellä säästät moottoria ja pienennät päästöjä. Kaikki moottorinlämmittimet myös asennettuna. Kysy hinta rekisterinumerolla."
HANKOOK WINTER IPIKE RS2

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee Hankook Winter iPike RS2 W429 talvirenkaita (uutuus 2018). Renkaiden uudistetut TORX-nastat parantavat jäisen kelin jarrutusominaisuuksia. Vaihda autoosi laadukkaat ja turvalliset Hankook uutuus-talvirenkaat tarjoushintaan, myös asennettuna."
TARJOUKSET

JVOK Suosittelee

"Tarjoukset sivulle on koottu parhaita paloja Järvenpään Varaosakeskuksen tarjoustuotteista. Tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi tai niin kauan kuin tarjouserää riittää. Tervetuloa edullisille varaosaostoksille!"
TOOLPACK AUTO

JVOK Suosittelee

"ToolPack Auto -kuvastossa esitellään erilaisia erikoistyökaluja ammatti- ja korjaamokäyttöön. Työkalut sopivat myös järeämpää vaihtoehtoa etsivälle kotimekaanikolle. Järvenpään Myymälästä löydät monipuolisen valikoiman ToolPack Auto -erikoistyökaluja suoraan hyllystä."

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus