AUTON VARAOSAT

Fixus

Myymälävarastomme käsittää yli 10000 tarkkaan valikoitua laadukasta auton varaosaa.

Järvenpään myymälästämme löydät laadukkaat auton varaosat ja tarvikkeet kaikkiin merkkeihin. Yleisimmät auton varaosat ja -tarvikkeet saatavilla aidosti suoraan hyllystä ja tuttuun tapaan, pysyvästi edulliseen hintaan. Hajosiko autostasi esimerkiksi ajovalojen korkeudensäätömoottori? Ei huolta, tämäkin varaosa on suurimpaan osaan autoista meillä hyllytavaraa.

VARAOSIA JA TARVIKKEITA

Auton varaosien lisäksi myymälästä löytyy laaja valikoima muun muassa autonhoitotuotteita, moottoriöljyjä, voiteluaineita, auton akkuja, polttimoita, työkaluja, kuljetustelineitä tai esimerkiksi pyyhkijänsulat lähes jokaiseen merkkiin.

Mikäli haluamasi auton varaosa ei löydy suoraan hyllystä, tiedustele myös veloituksetonta pikatoimitusta. 

Edustamiamme tuotemerkkejä ovat muun muassa: Thule, Valvoline, Hengst, Mahle, Ate, Ferodo, Zimmerman, Road House, K27, Budweg, NK Brake Calibers, KYB, Sachs, Bilstein, Lemföder, Fenno, Bosal, Walker, Castrol, Mobil, Liquimoly, Champion, Valeo, Motul, Bosch, Philips, Grojet, NGK, Roadhouse, Defa, Calix ja King. On siis sanomattakin selvää, että auton varaosavalikoimaa löytyy runsain mitoin.

Autojen lisäksi myös moottoripyöriin löytyy runsaasti erilaisia varaosia ja tarvikkeita sekä muun muassa Champion öljynsuodattimet, NGK sytytystulpat ja Motul mp-erikoisöljyt.

FORTE AUTON MOOTTORIN PUHDISTUSAINE

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee Forte moottorin puhdistusaineita. Forte moottorin puhdistus pitää sisuskalut puhtaana ja hyvässä kunnossa. Forte tuotteet parantavat käyttövarmuutta ja ylläpitävät vanhempienkin autojen suorituskyvyn lähes uudenveroisena"
LED POLTTIMOT AJOVALOIHIN

JVOK Suosittelee

"Nyt menee yö ja päivä sekaisin. Philipsin X-tremeUltinon led polttimot tuovat päivänvalon kirkkauden öiselle tielle. Samalla valokeila pysyy yhtä tarkkana kuin alkuperäisissä hehkulankaversioissa. Philipsin led polttimoiden muutossarja on helppo jälkiasentaa itse ja homma on sillä selvä."
AUTON SYTYTYSTULPAT

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee bensiini- maakaasukäyttöisten autojen moottoreihin NGK ja Bosch sytytystulppia. NGK ja Bosch auton sytytystulpat edustavat korkeaa ensiasennuslaatua ja hyvää luotettavuutta. Myymälästämme löydät sopivat tulpat lähes jokaiseen autoon suoraan hyllystä. Kysy myös edullista asennusta."
AUTON MOOTTORINLÄMMITIN

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee sähkökäyttöisiä Calix ja Defa moottorinlämmittimiä auton moottorin esilämmitykseen. Lämmittimet ovat huoltovapaita ja ympäristöystävällisiä. Esilämmittämällä säästät moottoria, polttoainetta ja pienennät autosi päästöjä. Tule hakemaan autoosi edullinen moottorinlämmitin, myös asennettuna."
DEFA AUTON AKKULATURI

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee tehokasta Defa MultiCharger 1204 akkulaturia. Auton moottoritilaan asennettava kompakti akkulaturi pitää huolen, että autosi akku on pakkasaamunakin täynnä virtaa ja valmis päivän koitoksiin. Defa Multicharger 1204 sopii erityisesti autoihin, joiden sähkönkulutus on suuri. Tutustu myös maailman helppokäyttöisimpään Defa SmartCharge akkulaturiin."
W-LIGHT LED-LISÄVALO

JVOK Suosittelee

"Katuvalo-osuuksien päättyessä eivät auton omat kaukovalot aina riitä. Ratkaise ongelma nykyaikaista led-tekniikka edustavilla W-Light lisäkaukovaloilla. W-Light led-lisäkaukovaloilla valaiset tehokkaasti pimeimmänkin tieosuuden ja pystyt ennakoimaan haastavat tilanteet ajoissa. Myymälässämme on hyvä valikoima W-Light lisävaloja suoraan hyllystä. Kaikki W-Light led-lisävalot myös asennettuna."
AUTON SUODATIN

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskuksen myymälästä löydät autoosi kaikki suodattimet. Uusi ilmansuodatin, öljynsuodatin, polttoainesuodatin ja raitisilmasuodatin, kaikki suoraan hyllystä. Edustammme laatumerkkejä kuten Hengst ja Mahle, jotka molemmat valmistavat myös usean automerkin ensiasennussuodattimet"
VARTA AUTON AKKU

JVOK Suosittelee

"JVOK suosittelee kaikkiin autoihin laadukkaita VARTAn akkuja. Pitkäikäisissä, huoltovapaissa ja luotettavissa akuissa riittää runsaasti suorituskykyä, eivätkä tehot lopu kesken. Järvenpään Varaosakeskuksesta autoosi sopiva VARTA auton akku edulliseen hintaan. Kysy hinta rekisterinumerolla."
HANKOOK WINTER IPIKE RS2

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee Hankook Winter iPike RS2 W429 talvirenkaita (uutuus 2018). Renkaiden uudistetut TORX-nastat parantavat jäisen kelin jarrutusominaisuuksia. Vaihda autoosi laadukkaat ja turvalliset Hankook uutuus-talvirenkaat tarjoushintaan, myös asennettuna."
AUTON MOOTTORIÖLJY

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskuksen myymälässä on laaja valikoima auton moottoriöljyjä ja muita laadukkaita voiteluaineita vaihteistosta vetopyörästöön. Suoraan hyllystä auton moottoriöljy ja auton muut voiteluaineet merkeiltä Fixus, Valvoline, Mobil, Castrol, Liquimoly ja King"
AUTON ILMASTOINTIHUOLTO

JVOK Suosittelee

"Älä suotta hikoile autossa kuumana kesäpäivänä tai talvella kärsi ikkunoiden huurtumisesta. Kurvaa edulliseen ilmastointihuoltoon ja huollata laitteet kuntoon. TUKESin sertifioima koulutettu henkilökuntamme tekee huollon asiantuntevasti ja edulliseen hintaan."
AUTON ISKUNVAIMENTIMET

JVOK Suosittelee

”Auton iskunvaimentimet ja kierrejouset ovat tärkeä uusia ennen niiden liiallista kulumista tai jopa rikkoutumista. Oikein toimivilla auton iskunvaimentimilla ja kierrejousilla ajaminen on miellyttävää ja ennen kaikkea turvallista, myös haastavissa olosuhteissa. Järvenpään Varaosakeskuksesta suoraan hyllystä ensiasennuslaatua vastaavat auton iskunvaimentimet merkeiltä SACHS, KYB, BILSTEIN ja K27 sekä auton kierrejouset merkeiltä K-FLEX, LESJÖFORS ja KYB.”
USA-AUTOJEN VARAOSAT

JVOK Suosittelee

”Hyvä USA-autoharrastaja. Tiesitkö, että voit tilata kaikki USA-autojen varaosat ja viritysosat US-Partsista suoraan myymäläämme Järvenpäähän, ilman toimituskuluja. Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa tilaamalla jenkkiharrasteautosi varaosat noudettavaksi meille. Toimitukset kerran viikossa. Palveleva ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa oikean osan valinnassa.”
CTEK AUTON AKKULATURI

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee automaattisia CTEK auton akkulatureita. Akun automaattilaturilla pidennät auton akun käyttöikää ja parannat luotettavuutta Suomen haastavissa olosuhteissa. CTEK auton akkulaturit ovat yhteensopivia ja turvallisia käyttää myös nykyaikaisten autojen sähköjärjestelmien kanssa."
AUTON TUULILASINPESUNESTE

JVOK Suosittelee

"Laadukas auton tuulilasinlasinpesuneste poistaa tehokkaasti lian ja kuran tuulilasista ja pitää näkyvyyden kirkkaana. Fixuksen auton tuulilasinpesuneste täyttää nämä ominaisuudet, sen pakkaskestävyys on -20C ja se on heti käyttövalmista. Tuote on pakattu kätevään pussukkaan"
TARJOUKSET

JVOK Suosittelee

"Tarjoukset sivulle on koottu parhaita paloja Järvenpään Varaosakeskuksen tarjoustuotteista. Tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi tai niin kauan kuin tarjouserää riittää. Tervetuloa edullisille varaosaostoksille!"
TOOLPACK AUTO

JVOK Suosittelee

"ToolPack Auto on vuosittain ilmestyvä kuvasto. Kuvastossa esitellään erilaisia erikoistyökaluja ammatti- ja korjaamokäyttöön. Vaikkakin työkalut ovat suunnattu auto- ja korjaamoalan ammattilaisille, soveltuvat ne hyvin myös järeämpiä vaihtoehtoja etsiville omatoimisille tee-se-itse mekaanikoille. Järvenpään Varaosakeskuksen myymälästä löydät monipuolisen valikoiman ToolPack Auto -erikoistyökaluja suoraan hyllystä. Tervetuloa tutustumaan."
DEFA AUTONLÄMMITIN

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee Defa autonlämmitin -tuotteita auton moottorin ja sisätilojen esilämmitykseen talven pakkasaamuina. Defa autonlämmittimet ovat luotettavia ja hinnaltaan kilpailukykyisiä. Defan laajasta tuotevalikoimasta löytyy lämmitin lähes jokaiseen autoon. Kysy autoosi sopiva lämmitin helposti rekisterinumerolla. Kaikki Defa-tuotteet myös asennettuna. Ota yhteyttä, niin laitetaan autosi esilämmitys kuntoon!"
PHILIPS AUTON POLTTIMOT

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee Philips RacingVision +150% auton polttimoita kaikkiin autoihin. Philips RacingVision auton halogen-polttimot antavat lisää valoa, lisää kirkkautta ja heikentämättä merkittävästi polttimon käyttöikää"
AUTON MOOTTORIN JÄÄHDYTYSNESTE

JVOK Suosittelee

"Vaihda auton moottorin jäähdytysneste riittävän usein, noin 3-4 vuoden välein. Suosittelemme kokeilemaan pitkän huoltovälin Valvolinen jäähdytysnestettä, joka sopii ja on turvallista käyttää kaikissa autoissa, riippumatta merkistä tai vuosimallista. Valvoline Maxlife moottorin jäähdytysneste todella sopii kaikkiin autoihin"
AUTON AKKU

JVOK Suosittelee

"Uusi autosi vanha akku hyvissä ajoin, erityisesti ennen talven pakkasia. Vuosia vanha akku voi hyytyä ennalta-arvaamatta ja sillä huonoimmalla kiireen hetkellä. Järvenpään Varaosakeskuksen myymälästä löydät laadukkaat auton akut kaikkiin merkkeihin suoraan hyllystä. Kysy autoosi sopiva akku ja edullinen hintamme helposti rekisterinumerolla. Edustamme merkkejä Fixus, VARTA, Hankook ja Exide."
AUTON ALUSTA

JVOK Suosittelee

"Auton alusta - Järvenpään Varaosakeskuksen myymälästä löydät suoraan hyllystä kattavan valikoiman erilaisia auton alustan osia kuten ylä- ja alatukivarsia, ylä- ja alapalloniveliä, kallistuksenvakaajan pystytankoja, raidetangon päitä sekä pyöränlaakereita. Pyöränlaakerit merkeiltä FAG ja SNR (vastaa alkuperäislaatua) ja Ruville sekä K27 (hyvälaatuinen edullisempi vaihtoehto),"
AUTON JARRUT

JVOK Suosittelee

"Auton jarrut ovat tärkeä huoltaa. Vaihtamalla auton jarrupalat ennen niiden kulumista loppuun vältät jarrulevyjen vaurioitumisen ja autosi pysyy turvallisena ajaa. Järvenpään Varaosakeskuksesta löydät suoraan hyllystä ensiasennuslaatua vastaavat varaosat pieneen tai suureen jarruremonttiin. Edustamme merkkejä Ate, Ferodo, Zimmerman, Road House, K27, Budweg ja NK Brake Calibers."
AUTON PAKOPUTKI

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee kotimaisen Fennosteelin laadukkaita auton pakoputkia ja äänenvaimentimia. FENNO auton pakoputki vastaa ensiasennuslaatua ja tuotteissa on erinomainen hinta/laatusuhde. Myymälästämme löydät myös laajan valikoiman merkkikohtaisia varaosia auton pakoputkistoon katalysaattoreista happitunnistimiin laatumerkeiltä kuten Bosch, NTK ja Walker."
AUTON JARRUNESTE

JVOK Suosittelee

"Auton jarruneste - vaihtamalla auton jarrunesteet ja auton kytkinnesteet säännöllisesti pidät järjestelmien toimintakyvyn kunnossa ja säästyt ylimääräisiltä korjauskustannuksilta. Järvenpään Varaosakeskuksesta löydät monipuolisen valikoiman erilaisia ja eri merkkisiä auton jarrunesteitä kaikkiin autoihin. Suoraan hyllystä DOT 4, DOT 5, DOT 5+"
THULE AUTON KATTOTELINEET

JVOK Suosittelee

"Thule auton kattotelineet helpottavat arkea. Niiden avulla voit ottaa matkaasi mitä haluat ja autoosi jää sisälle reilusti enemmän tilaa. Polkupyörät, sukset, juomakorit tai vaikka kanootti. Järvenpään Varaosakeskus suosittelee Thule auton kattotelineitä - niillä homma onnistuu, etkä tarvitse isompaa autoa"
AUTOGLYM AUTONHOITOTUOTTEET

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee Autoglymin laadukkaita ja arvostettuja autonhoitotuotteita. Myymälässämme on esillä laaja valikoima Autoglymin pesu-, puhdistus-, ja viimeistelyaineita suoraan hyllystä. Kun haluat autollesi huippuluokan pesutuloksen, suosittelemme Autoglymiä. "
SONAX AUTONHOITOTUOTTEET

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee Sonax autonhoitotuotteita. Sonax edustaa erinomaista hintalaatusuhdetta. Oli kyse käyttö- tai harrasteautosta, Sonaxilta löytyy oikea tuote jokaiseen autonhoitotarpeeseen. Järvenpään Varaosakeskuksesta Sonax tuotteet edullisesti suoraan hyllystä."
AUTON TUULILASINPYYHKIJÄ

JVOK Suosittelee

"VALEO auton tuulilasinpyyhkijä vastaa alkuperäistä laatua. Sulat ovat hiljaiset, nopeat asentaa ja turvalliset käyttää. Järvenpään Varaosakeskuksen myymälästä löydät laajan valikoiman auton tuulilasinpyyhkijöitä. Sulat suoraan hyllystä lähes kaikkiin autoihin"
AUTONPESUAINE

JVOK Suosittelee

"Autonpesuaine GROJET Gr-260 on emäksinen, liuotinta korvaava pesuainetiiviste ajoneuvokaluston, työkoneiden, veneiden, asuntovaunujen, kuormapeitteiden ja hallitilojen pesuun. Biologisesti hajoava Grojet on suunniteltu kohteisiin, joissa perinteisen liuottimen käyttö ei ole mahdollista."

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus