AUTOGLYM AUTONHOITOTUOTTEET

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee Autoglymin laadukkaita ja arvostettuja autonhoitotuotteita. Myymälässämme on esillä laaja valikoima Autoglymin pesu-, puhdistus-, ja viimeistelyaineita suoraan hyllystä. Kun haluat autollesi huippuluokan pesutuloksen, suosittelemme Autoglymiä. "

AUTOGLYM AUTONHOITOTUOTTEET – MADE IN GREAT BRITAIN

Autoglymin autonhoitotuotteet edustavat omassa lajissaan selvää kärkikastia. Vuosien saatossa tuotteille on muodostunut uskollinen asiakaskunta, myös Järvenpään Varaosakeskuksessa. Myymälässämme on esillä laaja valikoima Autoglymin tuotteita, myös isoja kokoja, ja tuttuun tapaan aina edulliseen hintaan. Alla poimittuna muutamia suosituimpia Autoglymin tuotteita. Tervetuloa tutustumaan koko valikoimaan myymäläämme. Kun haluat oikein hemmotella autoasi, suosittelemme kokeilemaan Autoglymiä.

AutoGlym autonhoitotuotteet – Bodywork Shampoo Conditioner

Puhdasta autoa on ilo katsella. Helpoin tapa saavuttaa tämä on käyttämällä Autoglymin tehokasta ja riittoisaa Bodywork Shampoo Conditioner -autoshampoota.  Matalavaahtoinen syväpuhdistava PH-neutraali autoshampoo jättää auton pintaan veden kestävän suojafilmin. Auton huuhtelu puhtaaksi ja kuivaaminen on helppoa ja nopeaa, koska huuhteluvesi valuu suojafilmin ansiosta helmeillen pois auton pinnoilta. Vaikka Bodywork Shampoo Conditioner on tehokas autonshampoo, se ei poista maalipinnalle aiemmin levitettyä vahaa tai muuta suojaavaa ainetta.

AutoGlym autonhoitotuotteet – Bodywork Shampoo

PH-neutraalin koostumuksensa ansiosta Autoglymin Bodywork Shampoo on turvallinen ja helppo käyttää, ja sopii kaikille maalipinnoille. Bodywork Shampoon runsas vaahto pehmittää ja poistaa autoosi päivittäisessä käytössä muodostuvat likakerrokset tehokkaasti, maalipintaa vahingoittamatta. Käyttämällä Bodywork Shampoota, lopputulos on niin sanotusti ”vinkuvan” puhdas. Huolellisesti puhdistettu maalipinta onkin tärkeä osa säännöllistä autonhoitoa.

Kun olet pessyt autosi putipuhtaaksi Bodywork Shampoolla, suosittelemme viimeistelemään pesun Autoglym -tuoteperheen Rapid Aqua Wax -pikavahalla.

AutoGlym autonhoitotuotteet – Super Resin Polish

Autoharrastajien keskuudessa kaikkialla tunnettu Autoglymin Super Resin Polish -autovaha löytyy käytännössä lähes jokaisesta autotallista ympäri maailmaa. Käyttäjiensä suuresti arvostamaa Super Resin Polishia -autovahaa käytetään kaikenlaisiin autoihin, oli sitten kyse hyperautoista, klassikoista tai joka päiväisessä käytössä olevista perheautoista.

AutoGlym Super Resin Polish -autovaha ei vain palauta himmentyneen maalipinnan kiiltoa, se myös poistaa pienet virheet ja naarmut, ja sopii niin uusille kuin vanhoille maalipinnoille. Autovahaa suositellaan käytettäväksi säännöllisesti muutaman kuukauden välein, tai tarpeen mukaan, ylläpitämään auton maalipinnan syvä kiilto.

AutoGlym autonhoitotuotteet – Extra Gloss Protection

Extra Gloss Protection on kestävä, helppokäyttöinen ja hoitava suoja-aine, jonka tarkoitus on ylläpitää auton maalipinnan kiilto. Extra Gloss Protection muodostaa auton maalipinnalle liukkaan suojakerroksen, johon lika ei pääse tarttumaan kiinni. Käsitellyltä maalipinnalta lian peseminen pois on helppoa ja vaivatonta.

On tärkeää muistaa, että Extra Gloss Protection ei ole kiillotusaine – se ei poista tai häivytä naarmuja, pyörteitä tai kirkasta himmentynyttä maalipintaa. Mikäli autosi maalipinnassa on edellä mainittuja ongelmia, käytä ENSIN Super Resin Polish autovahaa ja VASTA SITTEN Extra Gloss Protection suoja-ainetta lukitsemaan ja suojaamaan saavutettu kiilto.  Käytä tuotetta aina puhtaaseen, kiillotettuun maalipintaan, antamaan lisäsuojaa.

AutoGlym autonhoitotuotteet – Rapid Aqua Wax Wet Complete Kit

Tämä on nopein tapa saada auton maalipinnalta kiiltämään. Rapid Aqua Wax on autonhoitotuotteiden parhaiden varjeltu salaisuus. AutoGlymin aito Carnauba -pohjainen pikavaha voidaan levittää märälle pinnalle heti autopesun jälkeen. Rapix Aqua Wax pikavahakäsittely antaa maalipinnalle kovavahakäsittelyn tapaisen jäljen vain murto-osassa aikaa.

Rapid Aqua Wax sopii auton kaikille ulkopinnoille kuten maalipinnalle, muoville, kumille ja jopa lasille, joten sitä voi levittää huoletta. Pikavahakäsittelyn jälkeen autoa sopii esitellä myös naapurille.

AutoGlym autonhoitotuotteet – Rapid Detailer

Mikäli autosi on puhtaan ja likaisen välimaastossa, Rapid Detailer on sinulle juuri oikea tuote. Rapid Detaileria käytetään usein esimerkiksi autonäyttelyissä, kun auton ulkopinnoilta halutaan nopeasti poistaa pienemmät likatahrat ja sormenjäljet.

Rapid Detailer on ylivertainen tuote ylläpitämään auton ulkopuoliset pinnat puhtaana ja suojattuna. Se poistaa tehokkaasti kevyemmän lian, palauttaa maalipinnan kiillon ja suojaa auton kaikki pinnat muodostamalla polymeerisen kerroksen. Rapid Detailer ei poista auton nykyistä vahausta tai kiiltoa, vaan toimii lisäsuojana esimerkiksi autoon aiemmin tehdylle vahaukselle. Tuote sopii auton kaikille pinnoille: maalipinnoille, kumille, muoville, kromille, hiilikuidulle ja myös ikkunoille. Tuotetta voidaan lisäksi käyttää liukasteena puhdistaessa autoa puhdistussavella.

AutoGlym autonhoitotuotteet – Vinyl & Rubber Care

Auton ulkopinnan tapaan myös sisusta tarvitsee putsausta ja suojausta. Normaalin likaantumisen lisäksi auringon haitalliset säteet haalistavat ja kuivattavat sisustan osia. AutoGlymin Vinyl & Rubber Care puhdistaa sisäpinnat hellävaraisesti, palauttaa niiden alkuperäisen sävyn ja antaa tehokkaan suojan auringon aiheuttamaa haalistumista ja kuivumista vastaan.

Autoglymin Vinyl & Rubber Care sopii käytettäväksi esimerkiksi auton kojetauluun ja muille sisustan muovi- ja kumiosille. Annostelumäärää muuttamalla saadaan joko korkea- tai matalakiiltoinen viimeistelytulos.

Vinyl & Rubber Care sopii myös auton moottoritilan viimeistelyyn. Kun olet ensin pessyt auton moottoritilan siihen tarkoitetulla pesuaineella, ruiskuta heti tämän jälkeen Vinyl & Rubber Carea märän moottorin päälle ja anna kuivua itsestään. Näinmyös moottoritila saa viimeistellyn ilmeen.

AutoGlym autonhoitotuotteet – Interior Shampoo

Tahraton auton sisätila on yhtä tärkeä kuin puhdas maalipinta. Puhtaassa autossa on viihtyisä matkustaa ja eikä keskittyminen häiriinny tahrojen putsailuun liikennevaloissa. Autoglymin Interior Shampoo poistaa tehokkaasti pinttyneet likatahrat auton sisäpinnoilta.

Autoglymin Interior Shampoo sopii kaikille auton sisustan materiaaleille, niin pehmeille kuin koville. Voit turvallisesti ja helposti puhdistaa auton matot, ovet, kattoverhoilun, kojetaulun, ratin, katkaisimet, polkimet, kahvat ja niin edelleen. Autoglymin Interior Shampoo on nopeavaikutteinen ja jättää autoon raikkaan puhtaan tuoksun.

Huom! Käytä auton sisätilan nahkaverhoiltuihin osiin Autoglymin Leather Cleaner -nahanpuhdistusainetta.

AutoGlym autonhoitotuotteet – Leather Cleaner

Auton nahkaverhoilu joutuu käytössä koville, eikä siihen voi käyttää mitä tahansa puhdistusainetta tai kemikaalia. Pysyäkseen hyvässä kunnossa vuodesta toiseen, auton nahkapinnat vaativat erityistuotteet. Kunnon tuotteilla nahkaverhoilun hoito on onneksi helppoa ja yksinkertaista. Nahkapinnat tulee puhdistaa ja tämän jälkeen suojata.

Puhdistavassa Autoglymin Leather Cleanerissa on PH-arvoltaan neutraali koostumus, joka nopeasti ja turvallisesti puhdistaa lian kaikilta autojen nahkaverhoilluilta pinnoilta. Tuote sopii myös keinonahalle. Autoglymin Leather Cleaner jättää nahalle tyylikkään mattapintaisen ja luonnollisen viimeistelyn. Tuote on täysin silikonivapaa, joten nahalle ei jää epämiellyttävää liukkauden tuntua.

Nahkapintojen puhdistuksen jälkeen muista käyttää suojaavaa ja hoitavaa Autoglymin Leather Care Balm -nahanhoitoainetta. Muutoin nahkaverhoilu kuivuu ja voi halkeilla.

AutoGlym autonhoitotuotteet – tietoa yrityksestä

Autoglym autohoitotuotteiden matka maailmalle alkoi Isossa-Britanniassa vuonna 1965 kahdeksalla uraauurtavalla tuotteella, jotka herättivät haalistuneiden vanhojen autojen maalipinnat uuteen eloon. Autoglymistä tuli lyhyessä ajassa tunnettu ja luotettu merkki Isossa-Britanniassa, löytäen paikkansa niin kuluttajien kuin ammattilaisten hyllyiltä.

1970-luvun lopulla Autoglym autonhoitotuotteita alkoi virrata myös Pohjoismaihin, Hollantiin ja Saksaan, kasvattaen jalansijaa halki Euroopan. Autoglymin uskollisiksi asiakkaiksi olivat jo tällöin löytäneet tiensä Aston Martin, Mercedes-Benz ja Volkswagen. Tänä päivänä yli 40 automerkkiä suosittelevat Autoglym-tuotteita ja niitä myydään yli 40 maassa, valikoiman pitäen sisällään yli 60 erilaista autonhoitotuotetta.

Kuten aina ennenkin, Autoglymin autonhoitotuotteet valmistetaan Isossa-Britanniassa. Kaikki Autoglymin autonhoitotuotteet kehitetään ja testataan huolellisesti laboratorio-olosuhteissa. Jatkuva tiivis yhteistyö johtavien autonvalmistajien, kilpatallien ja maalivalmistajien kanssa takaavat autohoitotuotteiden yhteensopivuuden nykyisten ja uusien autohoitotuotteiden kanssa.

Tervetuloa tutustumaan Järvenpään Varaosakeskuksen laajaan Autoglym tuotevalikoimaan

Tule hakemaan autollesi korkealaatuiset Autoglym autonhoitotuotteet Järvenpään myymälästämme. Palveleva henkilökuntamme auttaa mielellään oikean tuotteen valinnassa. Tervetuloa!

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus