AUTOGLYM AUTONHOITOTUOTTEET

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee Autoglymin laadukkaita ja arvostettuja autonhoitotuotteita. Myymälässämme on esillä kattava valikoima Autoglymin pesu-, puhdistus-, ja viimeistelyaineita suoraan hyllystä. Kun haluat autollesi huippuluokan pesutuloksen, suosittelemme Autoglymiä. "

AutoGlym autonhoitotuotteet edustavat lajissaan selvää kärkikastia ja vuosien saatossa tuotteille on muodostunut laaja ja uskollinen asiakaskunta.

Olemme AutoGlym jälleenmyyjä ja myymälässämme on esillä kattava valikoima Autoglymin tuotteita, myös isoja kokoja.

Alla poimittuna muutamia suosituimpia Autoglymin tuotteita.

Tervetuloa tutustumaan AutoGlym valikoimaan!

KYSY HINNAT VARAOSAMYYNNISTÄ PUH. 092917254

Autoglym autonhoitotuotteet | AutoGlym tuotteet | Järvenpään Varaosakeskus Oy
AutoGlym tuotteiden myymälävalikoimaa

AUTOGLYM TUOTTEET

POIMINTOJA SUOSITUISTA AUTOGLYM AUTONHOITOTUOTTEISTA

Takaisin ylös

AutoGlym AutoGlym Super Resin Polish autovaha

AutoGlym autohoitotuotteet | Järvenpään Varaosakeskus
AutoGlym Super Resin Polish autovaha

Autoharrastajien keskuudessa kaikkialla tunnettu Autoglymin Super Resin Polish -autovaha löytyy käytännössä lähes jokaisesta autotallista ympäri maailmaa.

AutoGlym Super Resin Polishia -autovahaa käytetään kaikenlaisiin autoihin, oli sitten kyse hyperautoista, klassikoista tai joka päiväisessä käytössä olevista perheautoista. AutoGlym Super Resin Polish -autovaha ei vain palauta himmentyneen maalipinnan kiiltoa, se myös poistaa pienet virheet ja naarmut, ja sopii niin uusille kuin vanhoille maalipinnoille.

Super Resin Polish -autovahaa suositellaan käytettäväksi säännöllisesti muutaman kuukauden välein, tai tarpeen mukaan, ylläpitämään auton maalipinnan syvä kiilto.

AutoGlym Bodywork Shampoo Conditioner pesuaine

AutoGlym Bodywork Shampoo Conditioner | Järvenpään Varaosakeskus
AutoGlym Bodywork Shampoo Conditioner autoshampoo

Puhdasta autoa on ilo katsella. Helpoin tapa saavuttaa tämä on käyttämällä Autoglymin tehokasta ja riittoisaa Bodywork Shampoo Conditioner -autoshampoota.

Matalavaahtoinen syväpuhdistava PH-neutraali autoshampoo jättää auton pintaan veden kestävän suojafilmin. Auton huuhtelu puhtaaksi ja kuivaaminen on helppoa ja nopeaa, koska huuhteluvesi valuu suojafilmin ansiosta helmeillen pois auton pinnoilta.

Vaikka Bodywork Shampoo Conditioner on tehokas autonshampoo, se ei poista maalipinnalle aiemmin levitettyä vahaa tai muuta suojaavaa ainetta.

AutoGlym Pure Shampoo tehopesuaine

AutoGlym Pure Shampoo | Järvenpään Varaosakeskus
AutoGlym Pure Shampoo tehokkaaseen pesuun

PH-neutraalin koostumuksensa ansiosta Autoglymin Pure Shampoo on turvallinen ja helppo käyttää, ja sopii kaikille maalipinnoille.

AutoGlym Pure Shampoon runsas vaahto pehmittää ja poistaa autoosi päivittäisessä käytössä muodostuvat likakerrokset tehokkaasti, maalipintaa vahingoittamatta. Käyttämällä Pure Shampoota, lopputulos on niin sanotusti ”vinkuvan” puhdas. Huolellisesti puhdistettu maalipinta onkin tärkeä osa säännöllistä autonhoitoa.

Kun olet pessyt autosi putipuhtaaksi Pure Shampoolla, suosittelemme viimeistelemään pesun Autoglym -tuoteperheen Rapid Aqua Wax -pikavahalla.

AutoGlym Leather Cleaner nahanpesuaine (pesun jälkeen käytä AutoGlym nahanhoitoaine)

AutoGlym autonhoitotuotteet | AutoGlym Leather Cleaner | Järvenpään Varaosakeskus
AutoGlym Leather Cleaner nahkapintojen puhdistusaine

Auton nahkaverhoilu joutuu käytössä koville, eikä siihen voi käyttää mitä tahansa puhdistusainetta tai kemikaalia. Pysyäkseen hyvässä kunnossa vuodesta toiseen, auton nahkaverhoilun hoito vaatii erityistuotteet.

Suojauksen lisäksi nahkapinnat tulisi aina ensin PUHDISTAA, jotta hoitoaine pääsee imeytymään nahkaan. Kunnon tuotteilla nahkaverhoilun hoito on onneksi helppoa ja yksinkertaista.

Puhdistavassa Autoglymin Leather Cleanerissa on PH-arvoltaan neutraali koostumus, joka nopeasti ja turvallisesti puhdistaa lian kaikilta autojen nahkaverhoilluilta pinnoilta. Tuote sopii myös keinonahalle. Autoglymin Leather Cleaner jättää nahalle tyylikkään mattapintaisen ja luonnollisen viimeistelyn. Tuote on täysin silikonivapaa, joten nahalle ei jää epämiellyttävää liukkauden tuntua.

Nahkapintojen PUHDISTUKSEN JÄLKEEN muista suojata nahka.

AutoGlym NAHANHOITOAINE Leather Care Balm antaa suojaa ja hoitaa auton kaikkia nahkapintoja. Ilman hoitoainetta nahkaverhoilu voi pesun jälkeen kuivua ja halkeilla. Ilman puhdistusta puolestaan hoitoaine ei välttämässä pääse imeytymään nahkaan, eikä hoitokäsittelystä ole hyötyä.

AutoGlym Extra Gloss Protection vahapinnan suoja-aine

AutoGlym autohoitotuotteet | AutoGlym Extra Gloss Protection | Järvenpään Varaosakeskus
AutoGlym Extra Gloss Protection lisäsuoja vahapinnalle

Extra Gloss Protection on kestävä, helppokäyttöinen ja hoitava suoja-aine, jonka tarkoitus on ylläpitää auton maalipinnan kiilto. Extra Gloss Protection muodostaa auton maalipinnalle liukkaan suojakerroksen, johon lika ei pääse tarttumaan kiinni. Käsitellyltä maalipinnalta lian peseminen pois on helppoa ja vaivatonta.

On tärkeää muistaa, että Extra Gloss Protection ei ole kiillotusaine – se ei poista tai häivytä naarmuja, pyörteitä tai kirkasta himmentynyttä maalipintaa.

Mikäli autosi maalipinnassa on edellä mainittuja ongelmia, käytä ENSIN Super Resin Polish autovahaa ja VASTA SITTEN Extra Gloss Protection suoja-ainetta lukitsemaan ja suojaamaan saavutettu kiilto.  Käytä tuotetta aina puhtaaseen, kiillotettuun maalipintaan, antamaan lisäsuojaa.

AutoGlym Rapid Aqua Wax Wet Complete Kit pikavaha

AutoGlym Rapid Aqua Wax Complete Kit | Järvenpään Varaosakeskus
AutoGlym Rapid Aqua Wax Complete Kit sumutettava pikavaha

Tämä on nopein tapa saada auton maalipinnalta kiiltämään. Rapid Aqua Wax on autonhoitotuotteiden parhaiden varjeltu salaisuus.

AutoGlymin aito Carnauba -pohjainen pikavaha voidaan levittää märälle pinnalle heti autopesun jälkeen. Rapix Aqua Wax pikavahakäsittely antaa maalipinnalle kovavahakäsittelyn tapaisen jäljen vain murto-osassa aikaa.

Rapid Aqua Wax sopii auton kaikille ulkopinnoille kuten maalipinnalle, muoville, kumille ja jopa lasille, joten sitä voi levittää huoletta. Pikavahakäsittelyn jälkeen autoa sopii esitellä myös naapurille.

AutoGlym Rapid Detailer suojaava pikapuhdistaja

AutoGlym autonhoitotuotteet | AutoGlym Rapid Detailer | Järvenpään Varaosakeskus
AutoGlym Rapid Detailer suojaava pikapuhdistusaine

Mikäli autosi on puhtaan ja likaisen välimaastossa, Rapid Detailer on sinulle juuri oikea tuote. Rapid Detaileria käytetään usein esimerkiksi autonäyttelyissä, kun auton ulkopinnoilta halutaan nopeasti poistaa pienemmät likatahrat ja sormenjäljet.

Rapid Detailer on ylivertainen tuote ylläpitämään auton ulkopuoliset pinnat puhtaana ja suojattuna. Se poistaa tehokkaasti kevyemmän lian, palauttaa maalipinnan kiillon ja suojaa auton kaikki pinnat muodostamalla polymeerisen kerroksen. Rapid Detailer ei poista auton nykyistä vahausta tai kiiltoa, vaan toimii lisäsuojana esimerkiksi autoon aiemmin tehdylle vahaukselle. Tuote sopii auton kaikille pinnoille: maalipinnoille, kumille, muoville, kromille, hiilikuidulle ja myös ikkunoille. Tuotetta voidaan lisäksi käyttää liukasteena puhdistaessa autoa puhdistussavella.

AutoGlym Vinyl & Rubber Care vinyylin- ja kuminhoitoaine

AutoGlym autonhoitotuotteet | AutoGlym Vinyl & Rubber Care | Järvenpään Varaosakeskus
AutoGlym Vinyl & Rubber Care vinyylin ja kumin hoitoaine

Auton ulkopinnan tapaan myös sisusta tarvitsee putsausta ja suojausta. Normaalin likaantumisen lisäksi auringon haitalliset säteet haalistavat ja kuivattavat sisustan osia. AutoGlymin Vinyl & Rubber Care puhdistaa sisäpinnat hellävaraisesti, palauttaa niiden alkuperäisen sävyn ja antaa tehokkaan suojan auringon aiheuttamaa haalistumista ja kuivumista vastaan.

Autoglymin Vinyl & Rubber Care sopii käytettäväksi esimerkiksi auton kojetauluun ja muille sisustan muovi- ja kumiosille. Annostelumäärää muuttamalla saadaan joko korkea- tai matalakiiltoinen viimeistelytulos.

Vinyl & Rubber Care sopii myös auton moottoritilan viimeistelyyn. Kun olet ensin pessyt auton moottoritilan siihen tarkoitetulla pesuaineella, ruiskuta heti tämän jälkeen Vinyl & Rubber Carea märän moottorin päälle ja anna kuivua itsestään. Näinmyös moottoritila saa viimeistellyn ilmeen.

AutoGlym Interior Shampoo verhoilunpuhdistusaine

Autoglym autonhoitotuotteet | AutoGlym Interior Shampoo | Järvenpään Varaosakeskus
AutoGlym Interior Shampoo auton sisätilojen puhdistusaine

Tahraton auton sisätila on yhtä tärkeä kuin puhdas maalipinta. Puhtaassa autossa on viihtyisä matkustaa ja eikä keskittyminen häiriinny tahrojen putsailuun liikennevaloissa. Autoglymin Interior Shampoo poistaa tehokkaasti pinttyneet likatahrat auton sisäpinnoilta.

Autoglymin Interior Shampoo sopii kaikille auton sisustan materiaaleille, niin pehmeille kuin koville. Voit turvallisesti ja helposti puhdistaa auton matot, ovet, kattoverhoilun, kojetaulun, ratin, katkaisimet, polkimet, kahvat ja niin edelleen. Autoglymin Interior Shampoo on nopeavaikutteinen ja jättää autoon raikkaan puhtaan tuoksun.

Huom! Käytä auton sisätilan nahkaverhoiltuihin osiin Autoglymin Leather Cleaner -nahanpuhdistusainetta.

AutoGlym autonhoitotuotteet – tietoa yrityksestä

Autoglym autohoitotuotteiden matka maailmalle alkoi Isossa-Britanniassa vuonna 1965 kahdeksalla uraauurtavalla tuotteella, jotka herättivät haalistuneiden vanhojen autojen maalipinnat uuteen eloon. Autoglymistä tuli lyhyessä ajassa tunnettu ja luotettu merkki Isossa-Britanniassa, löytäen paikkansa niin kuluttajien kuin ammattilaisten hyllyiltä.

1970-luvun lopulla Autoglym autonhoitotuotteita alkoi virrata myös Pohjoismaihin, Hollantiin ja Saksaan, kasvattaen jalansijaa halki Euroopan. Autoglymin uskollisiksi asiakkaiksi olivat jo tällöin löytäneet tiensä Aston Martin, Mercedes-Benz ja Volkswagen. Tänä päivänä yli 40 automerkkiä suosittelevat Autoglym-tuotteita ja niitä myydään yli 40 maassa, valikoiman pitäen sisällään yli 60 erilaista autonhoitotuotetta.

Kuten aina ennenkin, Autoglym autonhoitotuotteet valmistetaan Isossa-Britanniassa. Kaikki Autoglym autonhoitotuotteet kehitetään ja testataan huolellisesti laboratorio-olosuhteissa. Jatkuva tiivis yhteistyö johtavien autonvalmistajien, kilpatallien ja maalivalmistajien kanssa takaavat autohoitotuotteiden yhteensopivuuden nykyisten ja uusien autohoitotuotteiden kanssa.

Tervetuloa tutustumaan Järvenpään Varaosakeskuksen Autoglym autonhoitotuotteet -valikoimaan

Tule hakemaan autollesi korkealaatuiset Autoglym autonhoitotuotteet Järvenpään myymälästämme. Palveleva henkilökuntamme auttaa mielellään oikean tuotteen valinnassa. Tervetuloa!

Related Products

AUTON ILMASTOINTIHUOLTO

JVOK Suosittelee

"Älä suotta hikoile autossasi kuumana kesäpäivänä tai sateella kärsi ikkunoiden huurtumisesta. Kurvaa ilmastointihuoltoon ja anna viileän ilman puhaltaa. TUKESin sertifioima koulutettu henkilökuntamme tekee huollon ammattitaidolla ja edulliseen hintaan."
FORTE PUHDISTUSAINE

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee Forte moottorin puhdistusaineita ja lisäaineita. Forte pitää sisuskalut puhtaana ja hyvässä kunnossa. Forte moottorin pesu parantaa käyttövarmuutta ja lisäaineet ylläpitävät vanhempienkin autojen suorituskyvyn lähes uudenveroisena"
PHILIPS POLTTIMOT

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee Philips polttimoita kaikkiin autoihin. Philips polttimot antavat autollesi ensiasennuslaatua vastaavaa kestävyyttä ja lisää kirkkautta. Philipsiltä myös korkealaatuiset xenon polttimot. Tutustu valikoimaan."
SONAX AUTONHOITOTUOTTEET

JVOK Suosittelee

"'Suosittelemme Sonax autonhoitotuotteita. Sonax tuotteet edustavat erinomaista hintalaatusuhdetta. Oli kyse käyttö- tai harrasteautosta, Sonaxilta löydät oikean tuotteen joka tarpeeseen. Järvenpään Varaosakeskuksesta Sonax tuotteet edullisesti suoraan hyllystä."
MEGUIARS AUTONHOITOTUOTTEET

JVOK Suosittelee

"JVOK suosittelee ammattilaistenkin laajasti käyttämiä MEGUIARS autonhoitotuotteita. MEGUIARS pesuaineet ja vahat antavat autollesi häikäisevää kiiltoa. Merkin tuotteet auton sisä- ja ulkopesuun, hoitoon ja viimeistelyyn löydät suoraan hyllystä."

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus