MOOTTORINLÄMMITIN

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee sähkökäyttöisiä Calix ja Defa moottorinlämmittimiä. Lämmittimet ovat huoltovapaita ja ympäristöystävällisiä. Esilämmityksellä säästät moottoria ja pienennät päästöjä. Kaikki moottorinlämmittimet myös asennettuna. Kysy hinta rekisterinumerolla."

LOHKOLÄMMITIN (SÄHKÖTOIMINEN MOOTTORINLÄMMITIN)

Lohkolämmitin on JÄRKEVÄ HANKINTA.

Talvella lohkolämmitin VÄHENTÄÄ haitallisia päästöjä ja SÄÄSTÄÄ auton moottoria.

Meiltä suoraan hyllystä CALIX ja DEFA yleisimmät sähkökäyttöiset lohkolämmittimet, moottorinlämmittimet ja tarvikkeet.

Lohkolämmittimen asennus onnistuu KAIKKIIN MERKKEIHIN edullisesti ja ammattitaitoisesti.

Kysy lohkolämmitin hinta tai lohkolämmittimen ASENNUS HINTA nopeasti rekisterinumerolla (tai soita 092917254).

Jos olet aikeissa asentaa lohkolämmittimen itse, alta löydät hyödyllistä tietoa.

MOOTTORINLÄMMITIN (3 YLEISINTÄ SÄHKÖVAIHTOEHTOA)

  • LETKULÄMMITIN (asennus jäähdyttäjän vesiletkun väliin)

  • LOHKOLÄMMITIN (asennus sylinterilohkon kylkeen)

  • SÄTEILYLÄMMITIN (asennus moottorin öljypohjaan)

LOHKOLÄMMITTIMEN ASENNUS HINTA

Takaisin ylös

Sähkökäyttöinen lohkolämmitin on edullinen myös asennettuna.

Lohkolämmittimen HINTA ASENNETTUNA alkaa noin 300 eurosta.

Sähköllä toimivan lohkolämmittimen alkaen hintaan vaikuttavat auton merkin ja mallin lisäksi ERILAISET LISÄVARUSTEET kuten lisäjohdot, haaroituskappaleet, sisälämmittimet ja akkulaturit.

Lohkolämmitin | lohkolämmittimen asennus | DEFA moottorinlämmitin | Järvenpään Varaosakeskus

Lohkolämmittimen hintaan vaikuttavat auton merkki ja malli, mutta suurta hintaeroa eri autojen lämmittimissä ei ole.

Sähköllä toimiva lohkolämmitin on polttoaineella toimivaan lämmittimeen verrattuna paljon YKSINKERTAISEMPI ja toisin kuin polttoaineella toimiva lämmitin, sähkökäyttöinen lohkolämmitin toimii luotettavasti ilman häiriöitä vuositolkulla ja on käytössä lähes huoltovapaa. Tämä seikka kannattaa myös huomioida hintaa puntaroidessa. Sähkölämmitin on hankintahinnaltaan edullinen ja se on myös käytössä edullinen.

Autoosi sopivan lohkolämmittimen asennus hinta selviää helposti soittamalla varaosamyyntiin tai lähettämällä meille viesti.

Defa autonlämmitin -sivulta löydät myös yleisimpin kytkentäsarjojen ja sisätilalämmittimien hintoja.

LOHKOLÄMMITTIMEN ASENNUS ITSE

Takaisin ylös

Lohkolämmittimen asennus itse on monen autoharrastajan mielessä ja asennuksia omissa autotalleissa myös tehdään paljon.

Mikäli asennat autoosi lohkolämmittimen itse, tässä muutamia asennuksessa huomioitavia asioita.

Suosittu letkulämmitin asennus tehdään aina moottorin vesiletkun väliin (vesiletku katkaistaan asennuksessa). Letkulämmittimen asennus vaatii, että moottorin jäähdytysnesteet lasketaan pois ennen asennusta. Muista siis varata riittävän iso astia vanhoja jäähdytysnesteitä varten ja hankkia valmiiksi uudet jäähdytysnesteet vanhojen tilalle.

Letkulämmittimissä on tärkeää paikallistaa vesiletkun oikea katkaisukohta, lyhentää letkua vain tarvittava määrä ja varmistaa uusien liitosten tiiveys (käytä laadukkaita klemmareita, kiristä riittävän kireälle, tarkista tiiveys muutaman lämmityskerran jälkeen). Yhtälailla tärkeää on saada mahdolliset ilmakuplat jäädytysjärjestelmästä pois ennen letkulämmittimen käyttöä. Mikäli letkulämmittimen vastus kuumenee tyhjässä ilmataskussa, voi vastus ylikuumentua ja rikkoutua.

Moottorinlämmittimen ulkopistokkeelle on myös tarpeellista löytää sopiva asennus- ja läpivientipaikka auton etupuskurista tai sopivasta tukevasta etusäleiköstä. Lämmittimen johdotusten tulee kulkea esteettä ja pistokkeen asennuksen tulee olla tukeva. Puskurin tai muun sopivan kohdan läpivientipaikka kannattaa merkitä tarkasti ja selvästi, jotta ei tarvitse tehdä ylimääräisiä reikiä. Myös kannattaa katsoa, että läpivienti on takaa varmasti auki koko matkan, jotta johto pääse kulkemaan moottoritilaan moottorilämmittimelle saakka ja, että johdon pituus riittää.

Mikäli olet aikeissa asentaa lohkolämmittimen itse, mutta asennukseen liittyvät asiat arveluttavat, tutustu huolellisesti valmistajan ohjeisiin ja tee työ rauhassa kiirehtimättä. Jos haluat varmistua, että lohkolämmittien toiminnan tai asennuksen kanssa ei tule vastaan yllätyksiä, jätä asennus ammattilaisille. Lohkolämmittimen asennus ammattilaisen tekemänä varmistaa, että lämmittimen toiminnasta ei koidu turhia murheita.

Antamalla ammattilaisen hoitaa työn tiedät, että lohkolämmittimen asennus tehdään valmistajan ohjeiden mukaan. Oikein asennettuna lohkolämmitin toimii kuten pitää, eikä tarpeettomia ongelmia tai vikatilanteita pääse syntymään.

Huoltokorjaamoltamme lohkolämmittimen asennus, letkulämmittimen asennus ja säteilylämmittimen asennus onnistuvat ammattitaidolla ja sopivaan hintaan (unohtamatta mahdollisia lämmittimien lisävarusteita, kuten haaroituskappaleet tai automaattilaturit).

LOHKOLÄMMITTIMEN HYÖDYT KÄYTÖSSÄ

Takaisin ylös

Auton moottorinlämmitin, tai tutummin lohkolämppäri, on kehitetty autoihin moottorin esilämmitykseen.

Talvella auton esilämmityksen hyötyjä ovat esimerkiksi VÄHENTYNYT MEKAANINEN KULUMINEN moottoria käynnistäessä, moottorin nopeampi lämpeneminen normaaliin käyttölämpötilaan ja nurkka-ajossa korostuva PIENEMPI POLTTOAINEEN KULUTUS, niin heti käynnistäessä kuin ensimmäisten ajokilometrien aikana.

Kulutuksen kanssa käsi kädessä kulkevat myös PIENEMMÄT PÄÄSTÖT. Esilämmitetty moottori on aina ”kesälämmin” ja siksi saavuttaa selvästi nopeammin normaalin käyntilämpötilan. Mainittakoon, että esimerkiksi auton katalysaattori alkaa toimia oikein vasta moottorin ja edelleen pakoputkiston saavutettua riittävä korkea lämpötila.

Moottorin esilämmitys kylminä syysaamuina ja erityisesti talven pakkasilla KANNATTAA AINA, niin auton kestävyyden, ympäristön kuin käyttömukavuuden kannalta.

LOHKOLÄMMITIN JA AKUN AUTOMAATTILATURI

Takaisin ylös

Moottorinlämmittimen asennuksen yhteydessä suosittelemme harkitsemaan myös automaattilaturin asennusta.

Auton akku joutuu koville talven pakkasilla, erityisesti toistuvassa nurkka-ajossa. Talven haastavissa olosuhteissa akun automaattilaturia kannattaa käyttää säännöllisesti.

Automaattilaturit edustavat erittäin nykyaikaista laturiteknologiaa. Automaattilaturi muun muassa diagnosoi akun kunnon, kunnostaa syväpuretut ja kerrostuneet akut, huolehtii akun ylläpitolatauksesta ja huomioi latauksen aikana vallitsevat sääolosuhteet.

Mikäli tämä ei vielä riitä, toiset automaattilatureista toimivat myös varavirtalähteenä vaihtaessa uutta akkua, jotta auto ei kadota asetuksia tai radion turvakoodeja muististaan.

Oikein ja säännöllisesti ladattuna autosi akku ei purkaudu liian tyhjäksi ja akun käyttöikä on selvästi pidempi.

YKSITYISKOHTAISET TIEDOT LOHKOLÄMMITTÄJISTÄ JA MUISTA MOOTTORILÄMMITTIMISTÄ LÖYDÄT VALMISTAJIEN SIVUILLA:

Related Products

FORTE PUHDISTUSAINE

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee Forte moottorin puhdistusaineita ja lisäaineita. Forte pitää sisuskalut puhtaana ja hyvässä kunnossa. Forte moottorin pesu parantaa käyttövarmuutta ja lisäaineet ylläpitävät vanhempienkin autojen suorituskyvyn lähes uudenveroisena"
DEFA AKKULATURI

JVOK Suosittelee

"Defa akkulaturi 1205 Flex on tehokas ja luotettava. Moottoritilaan asennettava kompakti akun ylläpitolaturi pitää huolen, että pakkasaamunakin akku on täynnä virtaa. Defa 1205 Flex sopii erityisesti autoihin, joiden virrankulutus on normaalia suurempi."
CTEK AKKULATURI

JVOK Suosittelee

"Hanki CTEK auton akkulaturi Järvenpään Varaosakeskuksesta. Automaattilaturilla pidennät akun käyttöikää ja parannat luotettavuutta Suomen haastavissa olosuhteissa. CTEK auton akkulaturi on yhteensopiva ja turvallinen käyttää myös nykyaikaisten autojen sähköjärjestelmien kanssa."
AUTON AKKU

JVOK Suosittelee

"Vaihda auton akku hyvissä ajoin, erityisesti ennen talven pakkasia. Vuosia vanha akku voi hyytyä ennalta-arvaamatta juuri silloin, kun pitäisi jo olla matkalla. Järvenpään Varaosakeskuksesta löydät laadukkaat auton akut kaikkiin suoraan hyllystä - Fixus, VARTA, Hankook ja Exide. Tervetuloa!"
AUTON SYTYTYSTULPAT

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee bensiini- maakaasukäyttöisiin autoihin NGK ja Bosch sytytystulppia. NGK ja Bosch sytytystulpat edustavat korkeaa ensiasennuslaatua ja hyvää luotettavuutta. Myymälästämme löydät sopivat tulpat lähes jokaiseen autoon suoraan hyllystä. Kysy myös edullista asennusta."

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus