MOOTTORINLÄMMITIN

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee sähkökäyttöisiä Calix ja Defa moottorinlämmittimiä. Lämmittimet ovat huoltovapaita ja ympäristöystävällisiä. Esilämmityksellä säästät moottoria ja pienennät päästöjä. Kaikki moottorinlämmittimet myös asennettuna. Kysy hinta rekisterinumerolla."

SÄHKÖTOIMINEN LOHKOLÄMMITIN (MOOTTORINLÄMMITIN)

Moottorinlämmitin, tai tutummin lohkolämmitin, asennetaan autoon yleensä vasta jälkikäteen.

Asennus kannattaa – talvella lohkolämmitin VÄHENTÄÄ haitallisia päästöjä ja SÄÄSTÄÄ auton moottoria.

Meiltä löydät suoraan hyllystä merkkien Calix ja Defa yleisimmät sähkökäyttöiset lohkolämmittimet, moottorinlämmittimet ja tarvikkeet.

Lohkolämmittimen asennus onnistuu kaikkiin merkkeihin edullisesti ja ammattitaitoisesti.

Kysy lohkolämmitin hinta tai lohkolämmittimen asennus hinta nopeasti rekisterinumerolla.

MOOTTORINLÄMMITIN (3 YLEISINTÄ SÄHKÖVAIHTOEHTOA)

  • LETKULÄMMITIN (asennus jäähdyttäjän vesiletkun väliin)

  • LOHKOLÄMMITIN (asennus sylinterilohkon kylkeen)

  • SÄTEILYLÄMMITIN (asennus moottorin öljypohjaan)

LOHKOLÄMMITTIMEN ASENNUS

Takaisin ylös

ONKO LOHKOLÄMMITTIMEN ASENNUS HINTA KALLIS?

Auton merkistä ja mallista riippuen lohkolämmittimen hinta asennettuna alkaa noin 300 eurosta. Lohkolämmitin on siten MYÖS ASENNETTUNA on sopivan edullinen.

Sähköllä toimiva lohkolämmitin on polttoaineella toimivaan verrattuna paljon YKSINKERTAISEMPI. Siksi sähköllä toimiva lohkolämmitin on selvästi polttoainekäyttöistä lämmitintä edullisempi, Ja toisin kuin polttoaineella toimiva lämmitin, sähkökäyttöinen lohkolämmitin toimii luotettavasti ilman häiriöitä vuositolkulla ja on käytössä lähes huoltovapaa. 

Sähköllä toimivan lohkolämmittimen alkaen hintaan vaikuttavat erilaiset lisävarusteet kuten lisäjohdot, haaroituskappaleet, sisälämmittimet ja akkulaturit. Autoosi sopivan lohkolämmittimen asennus hinta selviää helposti soittamalla varaosamyyntiin tai lähettämällä meille viesti.

Defa autonlämmitin -sivulta löydät myös yleisimpin kytkentäsarjojen ja sisätilalämmittimien hintoja.

LOHKOLÄMMITTIMEN ASENNUS KANNATTAA TEHDÄ AMMATTILAISEN TOIMESTA

Lohkolämmittimen asennus kannattaa jättää ammattilaisen tehtäväksi, jotta lämmittimen toiminnasta ei koidu turhia murheita. Antamalla ammattilaisen hoitaa työn tiedät, että lohkolämmittimen asennus tehdään valmistajan ohjeiden mukaan. Oikein asennettuna lohkolämmitin toimii kuten pitää, eikä tarpeettomia ongelmia tai vikatilanteita pääse syntymään.

On hyvä huomioida, että esimerkiksi suosittu letkulämmitin asennus tehdään aina moottorin vesiletkun väliin (vesiletku katkaistaan asennuksessa). Letkulämmittimen asennus vaatii, että moottorin jäähdytysnesteet lasketaan pois ennen asennusta. Muista siis varata riittävä astia vanhoja jäähdytysnesteitä varten ja uudet nesteet vanhojen tilalle.

Moottorinlämmittimen ulkopistokkeelle on myös tarpeellista löytää sopiva asennus- ja läpivientipaikka auton etupuskurista. Näin lämmittimen johdotukset kulkevat esteettä ja pistokkeen asennuksesta tulee tukeva. Puskurin läpivientipaikka kannattaa merkitä tarkasti ja selvästi, jotta puskuriin ei tarvitse tehdä ylimääräisiä reikiä. Myös kannattaa katsoa, että läpivienti on takaa varmasti auki koko matkan, jotta johto pääse kulkemaan moottoritilaan moottorilämmittimelle saakka.

Mikäli asennukseen liittyvät asiat arveluttavat, moottorinlämmittimen asennus on suositeltavaa jättää ammattilaisille. Meiltä onnistuu ammattitaidolla ja sopivaan hintaan lohkolämmittimen asennus, letkulämmittimen asennus ja säteilylämmittimen asennus, unohtamatta mahdollisia lämmittimien lisävarusteita, kuten haaroituskappaleet tai automaattilaturit.

DEFA auton moottorinlämmitin

LOHKOLÄMMITTIMEN HYÖTYJÄ

Takaisin ylös

LOHKOLÄMMITTIMEN HYÖDYT KÄYTÖSSÄ

Auton moottorinlämmitin, tai tutummin lohkolämppäri, on kehitetty autoihin moottorin esilämmitykseen.

Talvella auton esilämmityksen hyötyjä ovat esimerkiksi VÄHENTYNYT MEKAANINEN KULUMINEN moottoria käynnistäessä, moottorin nopeampi lämpeneminen normaaliin käyttölämpötilaan ja nurkka-ajossa korostuva PIENEMPI POLTTOAINEEN KULUTUS, niin heti käynnistäessä kuin ensimmäisten ajokilometrien aikana.

Kulutuksen kanssa käsi kädessä kulkevat myös PIENEMMÄT PÄÄSTÖT. Esilämmitetty moottori on aina ”kesälämmin” ja siksi saavuttaa selvästi nopeammin normaalin käyntilämpötilan. Mainittakoon, että esimerkiksi auton katalysaattori alkaa toimia oikein vasta moottorin ja edelleen pakoputkiston saavutettua riittävä korkea lämpötila.

Moottorin esilämmitys kylminä syysaamuina ja erityisesti talven pakkasilla KANNATTAA AINA, niin auton kestävyyden, ympäristön kuin käyttömukavuuden kannalta.

LOHKOLÄMMITTIN + AKUN AUTOMAATTILATURI

Takaisin ylös

LÄMMITTIMEN KAVERIKSI AKUN AUTOMAATTILATURI

Moottorinlämmittimen asennuksen yhteydessä suosittelemme harkitsemaan myös automaattilaturin asennusta.

Auton akku joutuu koville talven pakkasilla, erityisesti toistuvassa nurkka-ajossa. Talven haastavissa olosuhteissa akun automaattilaturia kannattaa käyttää säännöllisesti.

Automaattilaturit edustavat erittäin nykyaikaista laturiteknologiaa. Automaattilaturi muun muassa diagnosoi akun kunnon, kunnostaa syväpuretut ja kerrostuneet akut, huolehtii akun ylläpitolatauksesta ja huomioi latauksen aikana vallitsevat sääolosuhteet.

Mikäli tämä ei vielä riitä, toiset automaattilatureista toimivat myös varavirtalähteenä vaihtaessa uutta akkua, jotta auto ei kadota asetuksia tai radion turvakoodeja muististaan.

Oikein ja säännöllisesti ladattuna autosi akku ei purkaudu liian tyhjäksi ja akun käyttöikä on selvästi pidempi.

YKSITYISKOHTAISET TIEDOT LOHKOLÄMMITTAJISTA JA MUISTA MOOTTORILÄMMITTIMISTÄ LÖYDÄT VALMISTAJIEN SIVUILLA:

Katso myös nämä tuotteet

FORTE MOOTTORIN PUHDISTUSAINE

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee Forte moottorin puhdistusaineita ja lisäaineita. Forte pitää sisuskalut puhtaana ja hyvässä kunnossa. Forte moottorin pesu parantaa käyttövarmuutta ja lisäaineet ylläpitävät vanhempienkin autojen suorituskyvyn lähes uudenveroisena"
AUTON SYTYTYSTULPAT

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee bensiini- maakaasukäyttöisiin autoihin NGK ja Bosch sytytystulppia. NGK ja Bosch sytytystulpat edustavat korkeaa ensiasennuslaatua ja hyvää luotettavuutta. Myymälästämme löydät sopivat tulpat lähes jokaiseen autoon suoraan hyllystä. Kysy myös edullista asennusta."
DEFA AUTON AKKULATURI

JVOK Suosittelee

"Defa akkulaturi 1205 Flex on tehokas ja luotettava. Moottoritilaan asennettava kompakti akun ylläpitolaturi pitää huolen, että pakkasaamunakin akku on täynnä virtaa. Defa 1205 Flex sopii erityisesti autoihin, joiden virrankulutus on normaalia suurempi."
AUTON AKKU

JVOK Suosittelee

"Uusi autosi vanha akku hyvissä ajoin, erityisesti ennen talven pakkasia. Vuosia vanha akku voi hyytyä ennalta-arvaamatta ja sillä huonoimmalla kiireen hetkellä. Järvenpään Varaosakeskuksen myymälästä löydät laadukkaat auton akut kaikkiin merkkeihin suoraan hyllystä. Edustamme merkkejä Fixus, VARTA, Hankook ja Exide."
CTEK AUTON AKKULATURI

JVOK Suosittelee

"Hanki CTEK auton akkulaturi Järvenpään Varaosakeskuksesta. Automaattilaturilla pidennät akun käyttöikää ja parannat luotettavuutta Suomen haastavissa olosuhteissa. CTEK auton akkulaturi on yhteensopiva ja turvallinen käyttää myös nykyaikaisten autojen sähköjärjestelmien kanssa."

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus