MOOTTORINLÄMMITIN

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee sähkökäyttöisiä Calix ja Defa moottorinlämmittimiä. Lämmittimet ovat huoltovapaita ja ympäristöystävällisiä. Esilämmityksellä säästät moottoria ja pienennät päästöjä. Kaikki moottorinlämmittimet myös asennettuna. Kysy hinta rekisterinumerolla."

Talvella lohkolämmitin vähentää haitallisia päästöjä ja säästää auton moottoria.

Meiltä CALIX ja DEFA sähkökäyttöiset lohkolämmittimet, moottorinlämmittimet ja tarvikkeet, suoraan hyllystä.

Lohkolämmittimen asennus onnistuu KAIKKIIN MERKKEIHIN edullisesti ja ammattitaitoisesti.

Kysy lohkolämmittimen asennuksen hinta puh. 09-2917254 (varaosamyynti).

Entä lohkolämmittimen asennus itse? Alta löydät hyödyllistä tietoa.

MOOTTORINLÄMMITIN (3 YLEISINTÄ SÄHKÖVAIHTOEHTOA)

  • LETKULÄMMITIN (asennus jäähdyttäjän vesiletkun väliin)

  • LOHKOLÄMMITIN (asennus sylinterilohkon kylkeen)

  • SÄTEILYLÄMMITIN (asennus moottorin öljypohjaan)

LOHKOLÄMMITTIMEN ASENNUS ITSE

Takaisin ylös

Oletko aikeissa tehdä lohkolämmittimen asennuksen itse?

Se täysin mahdollista. Onnistuneita tee-se-itse asennuksia tehdään paljon.

Ennen kuin ryhdyt asennuspuuhiin, lukaisehan alta löytyvä teksti.

Siihen on koottu muutamia hyödyllisiä ja olennaisia asennuksessa huomioitavia asioita (erityisesti letkulämmittimestä)

Lohkolämmittimen asennus itse | Järvenpään varaosakeskus Oy

Kun olet aikeissa asentaa lohkolämmittimen itse, tutustu huolellisesti valmistajan ohjeisiin ja tee työ rauhassa kiirehtimättä.

Lämmittimen ulkopistokkeelle tulee ensin löytää sopiva läpivientipaikka auton etupuskurista (tai etusäleiköstä, mikäli säleikkö riittävän tukeva). Olennaista on, että lämmittimen johdotusten tulee kulkea esteettä ja pistokkeen asennuksen tulee olla tukeva.

Puskurin tai muun sopivan kohdan läpivientipaikka kannattaa merkitä tarkasti ja selvästi, jotta ei tarvitse tehdä ylimääräisiä reikiä. Tarkista ennen reiän poraamista, että läpiviennin paikka on takaa auki koko matkan itse lämmittimen asennuspaikkaan moottoritilassa ja, että lämmittimen johdon pituus riittää myös moottorin sisätilassa. Joskus johto joutuu tekemään muutamia ylimääräisiä mutkia.

Säteilylämmittimestä (asennus moottorin öljypohjan pintaan) ja lohkolämmittimestä (asennus sylinterilohkoon pakkaspropun tilalle) poiketeten suositun letkulämmittimen asennus tehdään aina moottorin alavesiletkun väliin (vesiletku katkaistaan asennuksessa).

Letkulämmittimen asennus vaatii, että moottorin jäähdytysnesteet lasketaan pois ennen asennusta. Muista siis varata riittävän iso astia vanhoja jäähdytysnesteitä varten ja hankkia valmiiksi uudet jäähdytysnesteet vanhojen tilalle.

Letkulämmittimen asennuksessa on tärkeää paikallistaa vesiletkun oikea katkaisukohta, lyhentää letkua vain tarvittava määrä ja varmistaa uusien liitosten tiiveys (käytä laadukkaita klemmareita, kiristä riittävän kireälle, tarkista tiiveys muutaman lämmityskerran jälkeen).

Yhtälailla on tärkeää saada mahdolliset ilmakuplat pois jäähdytysjärjestelmästä ennen letkulämmittimen käyttöä. Mikäli letkulämmittimen vastus kuumenee tyhjässä ilmataskussa, voi vastus ylikuumeta ja mennä rikki jo yhdestä käyttökerrasta.

Jos haluat varmistua, että lohkolämmittien toiminnan tai asennuksen kanssa ei tule vastaan yllätyksiä, jätä asennus ammattilaisille. Lohkolämmittimen asennus ammattilaisen tekemänä varmistaa, että lämmittimen toiminnasta ei koidu turhia murheita. Oikein asennettuna lohkolämmitin toimii kuten pitää, eikä tarpeettomia ongelmia tai vikatilanteita pääse syntymään.

Huoltokorjaamoltamme lohkolämmittimen asennus, letkulämmittimen asennus ja säteilylämmittimen asennus onnistuvat ammattitaidolla ja sopivaan hintaan (unohtamatta mahdollisia lämmittimien lisävarusteita, kuten haaroituskappaleet tai automaattilaturit).

LOHKOLÄMMITTIMEN ASENNUS HINTA

Takaisin ylös

Lohkolämmittimen HINTA ASENNETTUNA alkaa noin 300 eurosta.

Syystä sähkökäyttöinen lohkolämmitin on edullinen hankinta myös käyttövalmiiksi asennettuna.

Sähköllä toimivan lohkolämmittimen hintaan vaikuttavat auton merkki, malli ja ERILAISET LISÄVARUSTEET kuten

  • Lisäjohdot

  • Haaroituskappaleet

  • Sisälämmittimet

  • Akkulaturit

  • Asennussarjan ominaisuudet

Lohkolämmitin | lohkolämmittimen asennus | DEFA moottorinlämmitin | Järvenpään Varaosakeskus

Verrattuna polttoaineella toimivaan lisälämmittimeen, sähköllä toimiva lohkolämmitin on rakenteeltaan hyvin yksinkertainen ja siksi myös edullisempi.

Sähkölämmittimet ovat lisäksi keskenään hyvin samankaltaisia ja useassa tapauksessa eri autojen välillä ei ole suurta hintaeroa. Toki poikkeuksia aina mahtuu mukaan ja esimerkiksi lämmittimen asennussarjan kiertovesipumppu vaikuttaa hintaan nostavasti. Kysymällä selviää omaan autoon sopivan sarjan vaatimukset ja hinta.

Sähkölämmitin on myös huoltokustannuksiltaan edullinen. Toisin kuin polttoaineella toimiva lämmitin, sähkökäyttöinen lohkolämmitin toimii luotettavasti ilman häiriöitä vuositolkulla ja on käytössä lähes huoltovapaa. Tämä seikka kannattaa huomioida eri vaihtoehtoja puntaroidessa.

Autoosi sopivan lohkolämmittimen asennus hinta selviää nopeasti soittamalla varaosamyyntiin 09-2917254 tai lähettämällä meille viesti.

Defa autonlämmitin -sivulta löydät myös yleisimpin kytkentäsarjojen ja sisätilalämmittimien hintoja.

LOHKOLÄMMITTIMEN HYÖDYT KÄYTÖSSÄ

Takaisin ylös

Auton moottorinlämmitin, tai tutummin lohkolämppäri, on kehitetty autoihin moottorin esilämmitykseen.

Talvella auton esilämmityksen hyötyjä ovat esimerkiksi VÄHENTYNYT MEKAANINEN KULUMINEN moottoria käynnistäessä, moottorin nopeampi lämpeneminen normaaliin käyttölämpötilaan ja nurkka-ajossa korostuva PIENEMPI POLTTOAINEEN KULUTUS, niin heti käynnistäessä kuin ensimmäisten ajokilometrien aikana.

Kulutuksen kanssa käsi kädessä kulkevat myös PIENEMMÄT PÄÄSTÖT. Esilämmitetty moottori on aina ”kesälämmin” ja siksi saavuttaa selvästi nopeammin normaalin käyntilämpötilan. Mainittakoon, että esimerkiksi auton katalysaattori alkaa toimia oikein vasta moottorin ja edelleen pakoputkiston saavutettua riittävä korkea lämpötila.

Moottorin esilämmitys kylminä syysaamuina ja erityisesti talven pakkasilla KANNATTAA AINA, niin auton kestävyyden, ympäristön kuin käyttömukavuuden kannalta.

LOHKOLÄMMITIN JA AKUN AUTOMAATTILATURI

Takaisin ylös

Moottorinlämmittimen asennuksen yhteydessä suosittelemme harkitsemaan myös automaattilaturin asennusta.

Auton akku joutuu koville talven pakkasilla, erityisesti toistuvassa nurkka-ajossa. Talven haastavissa olosuhteissa akun automaattilaturia kannattaa käyttää säännöllisesti.

Automaattilaturit edustavat erittäin nykyaikaista laturiteknologiaa. Automaattilaturi muun muassa diagnosoi akun kunnon, kunnostaa syväpuretut ja kerrostuneet akut, huolehtii akun ylläpitolatauksesta ja huomioi latauksen aikana vallitsevat sääolosuhteet.

Mikäli tämä ei vielä riitä, toiset automaattilatureista toimivat myös varavirtalähteenä vaihtaessa uutta akkua, jotta auto ei kadota asetuksia tai radion turvakoodeja muististaan.

Oikein ja säännöllisesti ladattuna autosi akku ei purkaudu liian tyhjäksi ja akun käyttöikä on selvästi pidempi.

YKSITYISKOHTAISET TIEDOT LOHKOLÄMMITTÄJISTÄ JA MUISTA MOOTTORILÄMMITTIMISTÄ LÖYDÄT VALMISTAJIEN SIVUILLA:

Related Products

AUTON AKKU

JVOK Suosittelee

"Vaihda auton akku hyvissä ajoin, erityisesti ennen talven pakkasia. Vuosia vanha akku voi hyytyä ennalta-arvaamatta juuri silloin, kun pitäisi jo olla matkalla. Järvenpään Varaosakeskuksesta löydät laadukkaat auton akut kaikkiin suoraan hyllystä - Fixus, VARTA, Hankook ja Exide. Tervetuloa!"
FORTE PUHDISTUSAINE

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee Forte moottorin puhdistusaineita ja lisäaineita. Forte pitää sisuskalut puhtaana ja hyvässä kunnossa. Forte moottorin pesu parantaa käyttövarmuutta ja lisäaineet ylläpitävät vanhempienkin autojen suorituskyvyn lähes uudenveroisena"
DEFA YLLÄPITOLATURI

JVOK Suosittelee

"Defa ylläpitolaturi on tehokas ja luotettava. Moottoritilaan asennettava, optimaalista latausta ylläpitävä laturi pitää huolen, että pakkasaamunakin akku on täynnä virtaa. Defa Flex sopii erityisesti autoihin, joiden virrankulutus on normaalia suurempi."
CTEK AKKULATURI

JVOK Suosittelee

"Hanki CTEK auton akkulaturi Järvenpään Varaosakeskuksesta. Automaattilaturilla pidennät akun käyttöikää ja parannat luotettavuutta Suomen haastavissa olosuhteissa. CTEK auton akkulaturi on yhteensopiva ja turvallinen käyttää myös nykyaikaisten autojen sähköjärjestelmien kanssa."
AUTON SYTYTYSTULPAT

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee bensiini- maakaasukäyttöisiin autoihin NGK ja Bosch sytytystulppia. NGK ja Bosch sytytystulpat edustavat korkeaa ensiasennuslaatua ja hyvää luotettavuutta. Myymälästämme löydät sopivat tulpat lähes jokaiseen autoon suoraan hyllystä. Kysy myös edullista asennusta."

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus