AUTON MOOTTORINLÄMMITIN

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee sähkökäyttöisiä Calix ja Defa moottorinlämmittimiä auton moottorin esilämmitykseen. Lämmittimet ovat huoltovapaita ja ympäristöystävällisiä. Esilämmittämällä säästät moottoria, polttoainetta ja pienennät autosi päästöjä. Tule hakemaan autoosi edullinen moottorinlämmitin, myös asennettuna."

AUTON MOOTTORINLÄMMITIN

Lähes poikkeuksetta auton moottorinlämmitin hankitaan ja asennetaan jälkikäteen.
Harvasta autosta moottorinlämmitin löytyy esiasennettuna tehtaalta, koska vain pieni osa uusista autoista päätyy maahan, jossa talvet ovat kylmiä ja auton moottorinlämmitin aidosti tarpeellinen lisävaruste.
Järvenpään Varaosakeskuksesta löydät suoraan hyllystä yleisimmät sähköllä toimivat auton moottorilämmittimet tai tutummin ”lohkolämppärit”.
Kysy edullinen hintamme rekisterinumerolla. Kaikki sähkölämmittimet myös asennettuna.

AUTON MOOTTORINLÄMMITTIMEN 3 YLEISINTÄ VAIHTOEHTOA (SÄHKÖLLÄ TOIMIVAT)

  • LETKULÄMMITIN – jäähdyttäjän vesiletkun väliin asennettava
  • LOHKOLÄMMITIN – sylinterilohkon kylkeen pakkaspropun tilalle asennettava 
  • SÄTEILYLÄMMITIN – moottorin öljypohjaan asennettava

MOOTTORINLÄMMITTIMEN (MONIA) HYÖTYJÄ

Auton moottorinlämmitin on kehitetty moottorin esilämmitykseen.

Talvella esilämmityksen etuja ovat esimerkiksi vähentynyt mekaaninen kuluminen moottoria käynnistäessä, moottorin nopeampi lämpeneminen normaaliin käyttölämpötilaan ja nurkka-ajossa korostuva pienempi polttoaineen kulutus, niin heti käynnistäessä kuin ensimmäisten ajokilometrien aikana.

Kulutuksen kanssa käsi kädessä kulkevat myös pienemmät päästöt.

Esilämmitetty moottori on aina ”kesälämmin” ja saavuttaa selvästi nopeammin normaalin käyntilämpötilan.

Mainittakoon, että esimerkiksi auton katalysaattori alkaa toimia oikein vasta saavutettuaan riittävän korkean lämpötilan.

Yhteenvetona voi todeta, että moottorin esilämmitys talven pakkasilla kannattaa aina, niin auton kestävyyden, ympäristön kuin käyttömukavuuden kannalta.

Lämmittimen monia hyötyjä

DEFA auton moottorinlämmitin

SÄHKÖLÄMMITTIMET OVAT EDULLISEMPIA (MYÖS ASENNETTUNA)

Auton merkistä ja mallista riippuen sähkölämmittimen hinnat alkavat asennettuna noin 300 eurosta.

Hintaa nostavat erilaiset lisävarusteet kuten lisäjohdot, haaroituskappaleet, sisälämmittimet ja akkulaturit.

Suosittelemme hankkimaan lämmittimen edullisena asennuspakettina, jotta auto ja lämmitin toimivat asennuksen jälkeen kuten pitää eikä turhia ongelmia tai vikatilanteita pääse syntymään.

On hyvä huomioida, että esimekiksi letkulämmittimen asennuksen yhteydessä moottorin jäähdytysnesteet on ennen asennusta tarpeen laskea pois.

Letkulämmitin asennetaan moottorin vesiletkun väliin.

Oma haasteensa on myös löytää ulkopistokkeelle oikea asennus- ja läpivientipaikka etupuskurista, jotta johdotukset kulkevat esteettä ja pistokkeen asennus on tukeva.

Pieniä asioita, jotka vaikuttavat merkittävästi kokonaisuuteen.

AUTON AKUN AUTOMAATTILATURI

Moottorinlämmittimen hankinnan yhteydessä suosittelemme harkitsemaan myös automaattilaturin hankintaa.

Uusikin auton akku joutuu koville talven pakkasilla, erityisesti toistuvassa nurkka-ajossa.

Tämä yhdistettynä nykyaikaisiin autoihin, jotka jo lähtökohtaisesti kuluttavat enemmän virtaa, myös auton ollessa pysäköitynä. Näissä olosuhteissa automaattilaturia kannattaa käyttää säännöllisesti.

Automaattilaturit edustavat erittäin nykyaikaista laturiteknologiaa. Automaattilaturi muun muassa diagnosoi akun kunnon, kunnostaa syväpuretut ja kerrostuneet akut, huolehtii akun ylläpitolatauksesta ja huomioi latauksen aikana vallitsevat sääolosuhteet.

Mikäli tämä ei vielä riitä, toiset automaattilatureista toimivat myös varavirtalähteenä vaihtaessa uutta akkua, jotta auto ei kadota asetuksia tai radion turvakoodeja muististaan.

Oikein ja säännöllisesti ladattuna autosi akku ei purkaudu liian tyhjäksi ja sen käyttöikä on pidempi!

LISÄTIEDOT SIVUN TUOTTEISTA VALMISTAJIEN SIVUILLA:

Katso myös nämä tuotteet

FORTE AUTON MOOTTORIN PUHDISTUSAINE

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee Forte moottorin puhdistusaineita. Forte moottorin puhdistus pitää sisuskalut puhtaana ja hyvässä kunnossa. Forte tuotteet parantavat käyttövarmuutta ja ylläpitävät vanhempienkin autojen suorituskyvyn lähes uudenveroisena"
AUTON SYTYTYSTULPAT

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee bensiini- maakaasukäyttöisten autojen moottoreihin NGK ja Bosch sytytystulppia. NGK ja Bosch auton sytytystulpat edustavat korkeaa ensiasennuslaatua ja hyvää luotettavuutta. Myymälästämme löydät sopivat tulpat lähes jokaiseen autoon suoraan hyllystä. Kysy myös edullista asennusta."
DEFA AUTON AKKULATURI

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee tehokasta Defa MultiCharger 1204 akkulaturia. Auton moottoritilaan asennettava kompakti akkulaturi pitää huolen, että autosi akku on pakkasaamunakin täynnä virtaa ja valmis päivän koitoksiin. Defa Multicharger 1204 sopii erityisesti autoihin, joiden sähkönkulutus on suuri. Tutustu myös maailman helppokäyttöisimpään Defa SmartCharge akkulaturiin."
CTEK AUTON AKKULATURI

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee automaattisia CTEK auton akkulatureita. Akun automaattilaturilla pidennät auton akun käyttöikää ja parannat luotettavuutta Suomen haastavissa olosuhteissa. CTEK auton akkulaturit ovat yhteensopivia ja turvallisia käyttää myös nykyaikaisten autojen sähköjärjestelmien kanssa."
AUTON AKKU

JVOK Suosittelee

"Uusi autosi vanha akku hyvissä ajoin, erityisesti ennen talven pakkasia. Vuosia vanha akku voi hyytyä ennalta-arvaamatta ja sillä huonoimmalla kiireen hetkellä. Järvenpään Varaosakeskuksen myymälästä löydät laadukkaat auton akut kaikkiin merkkeihin suoraan hyllystä. Kysy autoosi sopiva akku ja edullinen hintamme helposti rekisterinumerolla. Edustamme merkkejä Fixus, VARTA, Hankook ja Exide."

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus