TUULILASIN PESUNESTE

JVOK Suosittelee

"Laadukas Fixus tuulilasinlasinpesuneste poistaa lian ja kuran tehokkaasti tuulilasista ja pitää näkyvyyden kirkkaana. Fixus tuulilasinpesuneste täyttää vaaditut ominaisuudet, sen pakkaskestävyys on -20C ja tuote on heti käyttövalmista. Pakattu kätevään 3L pussukkaan."

Auton tuulilasinpesuneste on hyvä tarkistaa ja lisätä ennen kesän autoreissua sekä talven pakkasilla, vaikka auto vain seisoisikin pihalla.

Ennen lisäystä katso autosi tuulilasinpesunestesäiliön koko, autollesi sopiva tuulilasinpesunestelaatu ja vuodenaikaan sopiva laimennus.

Ylimääräistä pesunestettä on myös hyvä aina pitää autossa mukana, jos sattuisi loppumaan kesken matkan.

Myymälästämme löydät sopivaan hintaan laadukasta pesunestettä pienissä ja isoissa pakkauksissa.

Voimassa olevat Fixus-tarjoukset ovat voimassa myös meillä.

Soita ja kysy lisää 09-2917254

LAIMENTAMATON JA LAIMENNETTU TUULILASINPESUNESTE

Tuulilasinpesuneste myydään käytännössä aina kahdenlaisessa tuotepakkauksessa; LAIMENTAMATON ja VALMIIKSI LAIMENNETTU.

Laimentamaton auton tuulilasinpesuneste tulee aina LAIMENTAA VETEEN valmistajan ohjeiden mukaisesti. Eri pesunesteseoksilla saavutetaan eri pakkaskestävyys. Lue valmistajan ohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Pesunestettä ei kannata turhaan käyttää liian voimakkaana seoksena. Se ei paranna pesutehoa tai lisää pakkaskestävyyttä.

Fixus auton tuulilasinpesuneste | Järvenpään Varaosakeskus

TUULILASINPESUNESTE KESÄLLÄ

KESÄLLÄ laadukas tuulilasinpesuneste irrottaa lian ja hyönteiset tehokkaasti tuulilasin pinnasta eikä jätä tuulilasin pintaan sumeaa kalvoa. Näkyvyys pysyy kirkkaana huonommassakin ajokelissä.

Laadukas tuulilasinpesuneste ei vahingoita auton kumi- ja muoviosia eikä maalipintaa. Nykyaikainen tuulilasinpesuneste itse asiassa sisältää ainesosia, jotka hoitavat pyyhkijän sulkien kumiosia, ennaltaehkäisten kumiosien ennenaikaista kovettumista ja pidentäen sulkien käyttöikää.

Laadukkaasta auton tuulilasinpesunesteestä huolimatta vanhat ja kuluneet tuulilasinpyyhkijät yllättävät useat autoilijat erityisesti sateisessa ajokelissä. Kuluneet vanhat auton tuulilasinpyyhkijät kannattaa vaihtaa sen suurempia odottelematta uusiin.

TUULILASINPESUNESTE TALVELLA

TALVEN JA PAKKASTEN KOITTAESSA on syytä täyttää auton tuulilasinpesunestesäiliö riittävän voimakkaalla seoksella. Tarkista pakkasenkestävyys ja sopiva tuulilasinpesuneste laimennus käyttämäsi tuotteen käyttöohjeesta.

Huomioi myös autosi tuulilasinpesunestesäiliön vanha neste. Kun talven kovat pakkaset koittavat ja säiliö on puolillaan LAIMEAA KESÄLAATUISTA tuulilasinpesunestettä, tyhjennä tai käytä vanhat nesteet pois ennen täyttöä vahvemmalla talvilaadulla. Muutoin seoslaskut saattavat mennä sekaisin ja säiliö jäätyä kovilla pakkasilla.

Vain riittävän voimakas seos toimii oikein ja estää autosi tuulilasinpesujärjestelmän jäätymisen kovilla pakkasilla sekä ennaltaehkäisee pesujärjestelmän mahdollisen vaurioitumisen. Huom! Mikäli autosi maalipinta on uusi, tarkista maalipinnan liuotinkestävyys ennen voimakkaan pesunesteen käyttöä.

VALMIIKSI LAIMENNETTUA auton tuulilasinpesunestettä ei tule enää sekoittaa veteen. Käytä valmiiksi laimennettua tuulilasinpesunestettä aina sellaisenaan. Myös tässä tapauksessa on tärkeää varmistaa seoksen RIITTÄVÄ PAKKASENKESTÄVYYS. Auton tuulilasinpesunestevalmistajat ilmoittavat pakkauksissaan sekoitussuhteen pakkaskeston; usea pesuneste-vesiseos kestää 50/50-seoksella Suomen kovat talvipakkaset.

Auton tuulilasinpesunesteet sisältävät yleensä muun muassa isopropanolia, etanolia sekä metanolia. Oikein käytettyinä auton tuulilasinpesunesteen pesu- ja pakkasenestoaineet ovat vaarattomia. Osa nesteistä on silti voimakkaita tuoksultaan. Mikäli voimakasta tuoksua halutaan välttää, mainitse asiasta myyjillemme. Myymälästämme löytyy myös tehokkaasti puhdistavaa miedon tuoksuista auton tuulilasinpesunestettä.

TUULILASINPESUNESTESÄILIÖ

Auton tuulilasinpesunestettä lisätään moottoritilassa sijaitsevaan pesunestesäiliöön, eli ”pissapoikaan”.

Pesunestesäiliön tunnistaa usein sinisestä korkista, jossa on auton tuulilasinpesunesteeseen viittaava kuva. Pesunestesäiliöön on usein lisäksi merkitty SÄILIÖN TILAVUUS.

Ennen auton tuulilasinpesunesteen lisäämistä on säiliön KORKKI JA KORKIN REUNA ON HYVÄ PUHDISTAA LIINALLA, jotta säiliön sisään ei pääse likaa moottoritilasta. Lika ja roskat saattavat tukkia auton tuulilasinpesunestesäiliön karkeasuodattimen tai tuulilasinpesimien suuttimet. Likaiseksi päässyt pesunestesäiliö on hyvä irrottaa ja puhdistaa.

Talven pakkasilla myös tuulilasinpesunestesäiliö saattaa rikkoutua, mikäli pesunesteen pakkasenkestävyys ei ole riittävä.

TUULILASINPESULAITE

Auton tuulilasinpesin eli tuulilasinpesulaite on autoissa käytettävä laite, joka ruiskuttaa auton tuulilasille auton tuulilasinpesunestettä.

Auton tuulilasinpesunestettä annostelee sähkömoottorin pyörittämä pumppu.

Auton tuulilasinpesulaite voi vaurioitua esimerkiksi talven pakkasilla, mikäli tuulilasinpesuneste pääsee jäätymään. Muista siis huolehtia nesteen oikeasta pakkasenkestävyydestä!

Related Products

PHILIPS POLTTIMOT

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee Philips polttimoita kaikkiin autoihin. Philips polttimot antavat autollesi ensiasennuslaatua vastaavaa kestävyyttä ja lisää kirkkautta. Philipsiltä myös korkealaatuiset xenon polttimot. Tutustu valikoimaan."
AUTON PESUAINE

JVOK Suosittelee

"Autonpesuaine GROJET Gr-260 on emäksinen, liuotinta korvaava pesuainetiiviste ajoneuvokaluston, työkoneiden, veneiden, asuntovaunujen, kuormapeitteiden ja hallitilojen pesuun. Biologisesti hajoava Grojet on suunniteltu kohteisiin, joissa perinteisen liuottimen käyttö ei ole mahdollista."
AUTON TUULILASINPYYHKIJÄT

JVOK Suosittelee

"Nykyaikaiset tuulilasinpyyhkijät ovat hiljaiset, nopeat asentaa ja turvalliset käyttää. Myymälästä löydät laajan valikoiman ensiasennuslaatua vastaavia tuulilasinpyyhkijöitä. Pyyhkijänsulat suoraan hyllystä lähes kaikkiin autoihin."
AUTON MOOTTORIN JÄÄHDYTYSNESTE

JVOK Suosittelee

"Vaihda auton jäähdytysneste riittävän usein, noin 3-4 vuoden välein. Suosittelemme kaikkiin autoihin pitkän huoltovälin Valvolinen Maxlife jäähdytysnestettä. Maxlifea on turvallista käyttää kaikissa autoissa, riippumatta auton merkistä tai vuosimallista."

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus