AUTON TUULILASINPYYHKIJÄT

JVOK Suosittelee

"Nykyaikaiset tuulilasinpyyhkijät ovat hiljaiset, nopeat asentaa ja turvalliset käyttää. Myymälästä löydät laajan valikoiman ensiasennuslaatua vastaavia tuulilasinpyyhkijöitä. Pyyhkijänsulat suoraan hyllystä lähes kaikkiin autoihin."

Laadukkaat tuulilasinpyyhkijät pitävät näkyvyyden kirkkaana ja ovat käytössä hiljaiset.

Nykyaikaiset tuulilasinpyyhkijät ovat HELPPO VAIHTAA turvallisen ja nopean PIKAKIINNITYKSEN ansiosta.

Tule hakemaan autoosi uudet ensiasennuslaatua vastaavat pyyhkijät, niin pysyy näkyvyys sateellakin kirkkaana!

Uudet sulat suoraan hyllystä merkeiltä VALEO, CHAMPION ja BOSCH. Yli 300 eri mallia esillä.

Kysy autoosi sopivien pyyhkijöiden hinta puh. 09-2917254.

Auton tuulilasinpyyhkijät | Valeo ja Champion | Järvenpään Varaosakeskus Oy

VAIHDA KULUNEET TUULILASINPYYHKIJÄT AJOISSA

Suoraan hyllystä ensiasennuslaatua vastaavat sulat merkeiltä VALEO, BOSCH JA CHAMPION

Myös takalasien erikoissulat.


TUULILASINPYYHKIJÄT KAIKKIIN MERKKEIHIN

Tuulilasinpyyhkijät | tuulilasinpyyhkijä | pyyhkijän sulka | Järvenpään Varaosakeskus
Tuulilasinpyyhkijät turvallisella pikakiinnitylsellä | Järvenpään Varaosakeskus

Autamme autoosi sopivien pyyhkijänsulkien valinnassa, myös erikoissulat!

VALEO, BOSCH JA CHAMPION SULAT SUORAAN HYLLYSTÄ

Myymälästämme löydät tuulilasinpyyhkijät valmistajilta:

  • VALEO
  • BOSCH
  • CHAMPION

Myymälämme laajasta valikoimasta löydät autoosi alkuperäislaatua vastaavat tuulilasinpyyhkijät käytännössä kaikkiin merkkeihin ja malleihin.

VALEO, BOSCH JA CHAMPION edustavat niin sanottua ensiasennuslaatua. Ne ovat myös uusinta tekniikka, kestävät pitkään ja pitävät tuulilasin tehokkaasti puhtaana.

Ensiasennuslaatua vastaavien valmistajien pyyhkijät ovat autokohtaisesti suunniteltu sopimaan eri tyyppisiin ja muotoisiin tuulilaseihin.

Oikein muotoiltu korkealaatuinen pyyhkijä takaa parhaan pyyhkimistuloksen erilaisissa keli- ja sääolosuhteissa, myös räntäsateessa.


TUULILASINPYYHKIJÖIDEN VAIHTO ON NOPEAA

Nykyaikaiset tuulilasinpyyhkijät käyttävät turvallista ja nopeaa pikakiinnitystä,

Eri valmistajien välillä pikakiinnitysosa hieman poikkeaa toisistaan, mutta laadukkaiden merkkien osalta puhutaan aina turvallisesta ja nopeasta pikakiinnityksestä.

Enää sinun ei siis tarvitse ihmetellä parkkipaikalla, että miten ne uudet sulat autoosi asentuvat.

Mikäli olet asentamassa omat pyyhkijäsi pimeällä pihalla, kannattaa sulan pikakiinnityksen lukitusmekanismiä vilkaista ennen asennusta sisätiloissa kunnon valossa, niin vaihto sujuu heti mallikkaasti.

MILLOIN TUULILASINPYYHKIJÄT PITÄÄ VAIHTAA

Tuulilasinpyyhkijät ovat useilla valmistajilla varustettu erityisilä kulutusmerkeillä.

Kulutusmerkeistä tarkastat yhdellä vilkaisulla, miten kuluneet pyykijöiden kumiset sulat ovat, ja onko sulka vielä tarpeen uusia.

Riippumatta kulutusmerkistä, mikäli sulat jättävät auton tuulilasiin puhdistuksesta huolimatta raitoja ja sumean näkökentän, kannattaa ne vaihtaa sen suurempia miettimättä.

Mikäli tuulilasinpyyhkijät ovat vielä kunnossa, kannattaa niitä välillä puhdistaa laimentamattomaan tuulilasinpesunesteeseen kostutetulla kangasliinalla. Mikäli tämä auttaa, eikä kuminen sulka ole vielä muutoin kulunut, ei niitä vielä tarvitse vaihtaa.

Yleisesti pyyhkijän sulkien vaihto on ajankohtaista silloin, kun ne eivät enää pyyhki kunnolla. toiset vaihtavat sulat kerran kahdessa vuodessa, toiset kaksi kertaa saman vuoden aikana.

Bosch Champion Valeo tuulilasinpyyhkijät | Järvenpään Varaosakeskus Oy

MIKSI VANHA TUULILASINPYYHKIJÄ EI PYYHI KUNNOLLA?

Tuulilasinpyyhkijä kuluu niin käytössä, kuin myös käyttämättä. Vanhat tai kuluneet pyyhkijänsulat jättävät auton tuulilasiin häiritseviä VESIRAITOJA tai SAMEAN KALVON.

Vuosiksi vaihtamatta jäänyt kuminen sulka on KOVETTUNUT ja käytännössä vain levittää likaa tuulilasin pinnalle. Kovettunut tuulilasinpyyhkijä alkaa myös pitää häiritsevää VINKUVAA ÄÄNTÄ ja yhdessä kulumisen kanssa, ohut kuminen viiste saattaa alkaa irrota sulasta.

Mikäli sateisella kelillä autosi tuulilasi on samea tai siinä on selviä raitoja, etkä näe kunnolla ulos, tule käymään Järvenpään Varaosakeskuksessa, niin vaihdetaan autoosi uudet laadukkaat pyyhkijän sulat!

Nykyaikaiset tuulilasinpyyhkijät ovat helppo kiinnittää.

Tarvitsetko autoosi myös  tuulilasinpesunestettä?

Related Products

AUTON AKKU

JVOK Suosittelee

"Vaihda auton akku hyvissä ajoin, erityisesti ennen talven pakkasia. Vuosia vanha akku voi hyytyä ennalta-arvaamatta juuri silloin, kun pitäisi jo olla matkalla. Järvenpään Varaosakeskuksesta löydät laadukkaat auton akut kaikkiin suoraan hyllystä - Fixus, VARTA, Hankook ja Exide. Tervetuloa!"
PHILIPS POLTTIMOT

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee Philips polttimoita kaikkiin autoihin. Philips polttimot antavat autollesi ensiasennuslaatua vastaavaa kestävyyttä ja lisää kirkkautta. Philipsiltä myös korkealaatuiset xenon polttimot. Tutustu valikoimaan."
THULE KATTOTELINEET

JVOK Suosittelee

"Thule kattoteline ja Thule taakkateline helpottavat arkea. Voit ottaa matkaasi mitä haluat ja sisälle jää tilaa myös matkustajille. Polkupyörät, sukset, juomakorit tai vaikka kanootti. Järvenpään Varaosakeskus suosittelee Thule telineitä - niillä homma onnistuu, etkä tarvitse isompaa autoa. Uutuutena Thule EVO jalkasarjat!"
TUULILASIN PESUNESTE

JVOK Suosittelee

"Laadukas Fixus tuulilasinlasinpesuneste poistaa lian ja kuran tehokkaasti tuulilasista ja pitää näkyvyyden kirkkaana. Fixus tuulilasinpesuneste täyttää vaaditut ominaisuudet, sen pakkaskestävyys on -20C ja tuote on heti käyttövalmista. Pakattu kätevään 3L pussukkaan."

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus