AUTON TUULILASINPYYHKIJÄ

JVOK Suosittelee

"VALEO tuulilasinpyyhkijä vastaa alkuperäislaatua. Tuulilasinpyyhkijät ovat hiljaiset, nopeat asentaa ja turvalliset käyttää. Myymälästä löydät laajan valikoiman erilaisia tuulilasinpyyhkijöitä. Pyyhkijänsulat suoraan hyllystä lähes kaikkiin autoihin"

TUULILASINPYYHKIJÄT VALEOLTA

Laadukkaat tuulilasinpyyhkijät pitävät näkyvyyden kirkkaana ja ovat käytössä hiljaiset.

Esimerkiksi valikoimamme VALEO pyyhkijät VASTAAVAT ALKUPERÄISLAATUA.

VALEO sulat ovat HELPPO VAIHTAA turvallisen ja nopean pikakiinnityksen ansiosta.

Tule hakemaan autoosi uudet tuulilasinpyyhkijät, niin pysyy näkyvyys sateellakin kirkkaana!

TUULILASINPYYHKIJÄN SULKA KULUU KÄYTÖSSÄ

Tuulilasinpyyhkijät kuluu niin käytössä kuin myös käyttämättä. Pyyhkijöiden KUMINEN SULKA KOVETTUU ja lopulta vain levittää likaa tuulilasin pinnalle.

Kuluneet ja kovettuneet pyyhkijät jättävätkin tuulilasiin häiritseviä VESIRAITOJA tai SAMEAN KALVON.

Kovettunut tuulilasinpyyhkijä alkaa myös pitää häiritsevää VINKUVAA ÄÄNTÄ.

Mikäli sateisella kelillä autosi tuulilasi on samea etkä näe kunnolla ulos, tule käymään Järvenpään Varaosakeskuksessa, niin vaihdetaan autoosi uudet laadukkaat tuulilasinpyyhkijät.

Tuulilasinpyyhkijät turvallisella pikakiinnityksellä | Auton tuulilasinpyyhkijä | pyyhkijän sulka | Järvenpään Varaosakeskus
VALEO tuulilasinpyyhkijät turvallisella pikakiinnitylsellä

TUULILASINPYYHKIJÄT KAIKKIIN AUTOIHIN

Myymälämme laajasta valikoimasta löydät autoosi uudet alkuperäislaatua vastaavat tuulilasinpyyhkijät käytännössä KAIKKIIN AUTOMERKKEIHIN JA -MALLEIHIN.

Mieluusti autamme oikeiden pyyhkijänsulkien valinnassa.

Meiltä laadukkaat pyyhkijät pysyvästi edulliseen hintaan & suoraan hyllystä. Tervetuloa!

MIKSI VALEO TUULILASINPYYHKIJÄ

Toki löydät valikoimastamme muitakin laadukkaita merkkejä, mutta yksi suosittelemamme valmistaja on Valeo. Valeolla on mielestämme kehittyneimmät ja aina alkuperäislaatua vastaavat pyyhkijän sulat. Valeon laajasta valikoimasta löytyy lähes poikkeuksetta sopivat pyyhkijät kaikkiin autoihin.

Valeo tuulilasinpyyhkijät juontavat juurensa ajoneuvojen ensiasennuslaatuun ja teknologiaan. Valeo pyyhkijät vastaavat korkeaa alkuperäislaatua. Pyyhkijänsulissa hyödynnetään muun muassa merkin erityistä Flat-Blade muotoilua, joka pitää tuulilasin tehokkaasti puhtaana.

Valeo sulat ovat autokohtaisesti suunniteltu sopimaan eri tyyppisiin ja muotoisiin tuulilaseihin. Oikein muotoiltu pyyhkijä takaa parhaan pyyhkimistuloksen erilaisissa keli- ja sääolosuhteissa, myös rankkasateessa.

Valeo ei ole unohtanut myöskään takalasia. Niin ikään takalasinpyyhkijät ovat suunniteltu autokohtaisesti ja pitävät kuraisimmankin takalasin puhtaana.

NOPEA KIINNITYS JA TIEDÄT MILLOIN SULKA PITÄÄ VAIHTAA

Valeo tuulilasinpyyhkijät käyttävät turvallista ja nopeaa pikakiinnitystä, Valeo Autoclic -tekniikkaa.

Enää sinun ei tarvitse ihmetellä parkkipaikalla miten sulka autoosi asentuu. Valeon sulkiin on esiasennettuna PIKALIITIN nopeaan, turvalliseen ja helppoon asennukseen.

Valeo tuulilasinpyyhkijän sulissa on lisäksi KULUTUSMERKIT. Merkeistä tarkastat yhdellä vilkaisulla tarkastaa miten kulunut kumiosa on, ja onko sulka tarpeen uusia.

Tietyissä Valeon merkki- ja mallikohtaisissa auton tuulilasinpyyhkijän sulissa on myös erillinen sisäänrakennettu tuulilasin pesunesteen suutintanko – jälleen osoitus alkuperäislaatua vastaavasta tuotteesta.

Kurvaa myymäläämme Järvenpäässä ja vaihda sinäkin autoosi alkuperäislaatua vastaavat Valeo sulat.

VALEO pyyhkijän sulat ovat helppo kiinnittää ja ne kestävät käytössä pitkään!

Lisätietoja VALEOn sulista löydät valmistajan kansainvälislltä sivuilla.

Tarvitsetko autoosi myös  tuulilasinpesunestettä?

Katso myös nämä tuotteet

PHILIPS AUTON POLTTIMOT

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee Philips polttimoita kaikkiin autoihin. Philips polttimoilla saat ensiasennuslaatua vastaavaa kestävyyttä, tehokasta valoa ja lisää kirkkautta. Philipsiltä myös korkealaatuiset xenon polttimot. Tutustu valikoimaan."
AUTON AKKU

JVOK Suosittelee

"Uusi autosi vanha akku hyvissä ajoin, erityisesti ennen talven pakkasia. Vuosia vanha akku voi hyytyä ennalta-arvaamatta ja sillä huonoimmalla kiireen hetkellä. Järvenpään Varaosakeskuksen myymälästä löydät laadukkaat auton akut kaikkiin merkkeihin suoraan hyllystä. Edustamme merkkejä Fixus, VARTA, Hankook ja Exide."
AUTON TUULILASINPESUNESTE

JVOK Suosittelee

"Laadukas Fixus tuulilasinlasinpesuneste poistaa lian ja kuran tehokkaasti tuulilasista ja pitää näkyvyyden kirkkaana. Fixus tuulilasinpesuneste täyttää vaaditut ominaisuudet, sen pakkaskestävyys on -20C ja tuote on heti käyttövalmista. Pakattu kätevään 3L pussukkaan."
THULE AUTON KATTOTELINEET

JVOK Suosittelee

"Thule kattotelineet ja Thule taakkatelineet helpottavat arkea. Niiden avulla voit ottaa matkaasi mitä haluat ja sisälle jää reilusti enemmän tilaa. Polkupyörät, sukset, juomakorit tai vaikka kanootti. Järvenpään Varaosakeskus suosittelee Thule telineitä - niillä homma onnistuu, etkä tarvitse isompaa autoa"

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus