DEFA AUTON AKKULATURI

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee tehokasta Defa MultiCharger 1204 akkulaturia. Auton moottoritilaan asennettava kompakti akkulaturi pitää huolen, että autosi akku on pakkasaamunakin täynnä virtaa ja valmis päivän koitoksiin. Defa Multicharger 1204 sopii erityisesti autoihin, joiden sähkönkulutus on suuri. Tutustu myös maailman helppokäyttöisimpään Defa SmartCharge akkulaturiin."

DEFA AUTON AKKULATURI VARMISTAA AKUN TÄYDEN LATAUKSEN

DEFA auton akkulaturi voidaan asentaa erillisenä tai yhdessä muiden DEFA-autolämpötuotteiden kanssa. DEFA Akkulaturit ovat osa DEFA-PlugIn järjestelmää ja lämpötilakompensoitu latausjännite turvaa auton akun optimaalisen latauksen. Kaikki Defa akkulaturit ovat oikosulku- ja napaisuussuojattuja.

DEFA MULTICHARGER 1204

TARJOUSHINTA 107,00€

DEFA MultiCharger 1204 (tuotenumero: 450020) on kompaktista koostaan huolimatta toimiva ja tehokas auton moottoritilaan asennettava ylläpitolaturi.

DEFA AUTON AKKULATURI – DEFA MULTICHARGER 1204

Defa MultiCharger 1204:n lataus on elektronisesti älyohjattu pitäen huolen, että autosi akkusi on aina täyteen ladattu ja aamulla valmis päivän haasteisiin, myös talven paukkupakkasilla.

Voit huoletta pitää akkua latauksessa aina kun sinulle sopii, vaikka vuoden jokaisena päivänä. MultiCharger 1204 on eritoten suunniteltu ja kehitetty toimimaan ylläpitolaturina. Käyttämällä laturia säännöllisesti autosi akku pysyy kunnossa pitkään. Säännöllinen lataaminen pidentää akun käyttöikää.

Defa MultiCharger 1204 laturi osaa myös tarpeen mukaan älykkäästi vaihtaa lataustilan ylläpitolatauksesta pois ja takaisin, mikäli esimerkiksi akkua kuormitetaan ylläpitolatauksen aikana.
Laturin käyttö on helppoa ja huoletonta.

 • DEFA MultiCharger sisältää MultiCharger 1204 auton akkulaturin (ei sisällä kytkentäsarjaa)
 • DEFA MultiCharger 1204 auton akkulaturi Järvenpään Varaosakeskuksesta hintaan (kysy hinta myynnistä).
 • Kysy myös asennusta. Lisätiedot valmistajan sivuilla.
 • Defa MultiCharger 1204 tärkeimmät ominaisuudet:
  • Suunniteltu akun pidempiaikaiseen ylläpitolataukseen
  • Suunniteltu asennettavaksi moottoritilaanhellävarainen akulle.
  • Laturi voi olla jatkuvasti kytkettynä.
  • Laturi itää huolen, että akku on aina täyteen ladattu.
  • Laturissa varaustilan näyttävä valo
  • Kuormitustilanteessa laturi osaa siirtyä automaattisesti ylläpitolatauksesta teholataus tila
Defa Auton Akkulaturi - Defa MultiCharger 1204
Defa Auton Akkulaturi - Defa Multicharger 1204 - Järvenpään Varaosakeskus

DEFA AUTON AKKULATURISARJA CHARGERKIT 1204

DEFA ChargerKit 1204 (tuotenumero: 450030) auton akkulaturisarja.

 • DEFA ChargerKit asennussarja sisältää MultiCharger 1204 auton akkulaturin sekä kytkentäsarjan
 • DEFA ChargerKit 1204 auton akkulaturi (sarja; akkulaturi ja kytkentäsarja)
 • Kysy asennussarjan hinta varaosamyynnistä

DEFA AUTON AKKULATURI SMARTCHARGE

DEFA SmartCharge on yksinkertaisesti maailman helppokäyttöisin auton akkulaturi. Defa SmartCharge on kehitetty keskittyen olennaiseen, eli mahdollisimman helppoon ja turvalliseen käyttökokemukseen. Defa SmartCharge akkulaturi tunnistaa automaattisesti akun koon, akun varaustason ja vallitsevat lämpötilaolosuhteet.

DEFA SmartCharge on kooltaan kompakti ja kevyt. SmartCharge auton akkulaturin johdot kelataan laturin takapuolelle integroituihin uriin ja liittimet kiinnitetään kätevästi sivuille. SmartChargessa on selkeä valaistu näyttö, josta voit yhdellä vilkaisulla nähdä akun varaustason ja milloin akku on täyteen ladattu.Defa SmartCharge akkulaturia käyttäessä et voi painaa väärää nappia, koska niitä on vain yksi. Päälle ja pois päältä. Kiinnitä liittimet akun napoihin, laita virtapistoke seinään, paina nappia ja anna SmartChargen lataa akun turvallisesti täyteen, ilman vaaraa ylilatautumisesta.

Defa Auton Akkulaturi - Defa SmartCharge
Defa Auton Akkulaturi - Defa SmartCharge - Järvenpään Varaosakeskus

DEFA SmartCharge sopii kaikille auton akuille. Laturista on tarvittaessa mahdollista valita korkeampi latausvirta, mikäli akku sitä tarvitsee. Latauksen alkaessa laturi suorittaa akkuanalyysin. Silloin näytön valo liikkuu hetken ylös ja alas. Tämän jälkeen akku alkaa latautua ja näyttö näyttää sen hetkisen lataustason. Täyteen ladatussa akussa kaikki akkukuvakkeen valot palavat ja laturi voidaan irrottaa akusta. Mikäli laturi jätetään kiinni akkuun, siirtyy laturi automaattisesti niin sanottuun virransäästötilaan. Lisätiedot valmistajan sivuilla.

Katso myös nämä tuotteet

AUTON SYTYTYSTULPAT

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee bensiini- maakaasukäyttöisten autojen moottoreihin NGK ja Bosch sytytystulppia. NGK ja Bosch auton sytytystulpat edustavat korkeaa ensiasennuslaatua ja hyvää luotettavuutta. Myymälästämme löydät sopivat tulpat lähes jokaiseen autoon suoraan hyllystä. Kysy myös edullista asennusta."
VARTA AUTON AKKU

JVOK Suosittelee

"JVOK suosittelee kaikkiin autoihin laadukkaita VARTAn akkuja. Pitkäikäisissä, huoltovapaissa ja luotettavissa akuissa riittää runsaasti suorituskykyä, eivätkä tehot lopu kesken. Järvenpään Varaosakeskuksesta autoosi sopiva VARTA auton akku edulliseen hintaan. Kysy hinta rekisterinumerolla."
DEFA AUTONLÄMMITIN

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee Defa autonlämmitin -tuotteita auton moottorin ja sisätilojen esilämmitykseen talven pakkasaamuina. Defa autonlämmittimet ovat luotettavia ja hinnaltaan kilpailukykyisiä. Defan laajasta tuotevalikoimasta löytyy lämmitin lähes jokaiseen autoon. Kysy autoosi sopiva lämmitin helposti rekisterinumerolla. Kaikki Defa-tuotteet myös asennettuna. Ota yhteyttä, niin laitetaan autosi esilämmitys kuntoon!"
PHILIPS AUTON POLTTIMOT

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee Philips RacingVision +150% auton polttimoita kaikkiin autoihin. Philips RacingVision auton halogen-polttimot antavat lisää valoa, lisää kirkkautta ja heikentämättä merkittävästi polttimon käyttöikää"

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus