STARTTIBOOSTERI

JVOK Suosittelee

"Starttiboosteri on nykypäivän apukäynnistin. Starttiboosteri antaa akulle luotettavaa apuvirtaa kylminä pakkasaamuina. Boostereita löytyy eri tehoisia, niin omalla akulla kuin perinteisesti verkkovirralla toimivia. Tutustu merkkien NOCO, AUTOLINE ja LEMANIA starttiboostereiden ominaisuuksiin. "

STARTTIBOOSTERI (APUKÄYNNISTIN)

Starttiboosteri pelastaa päiväsi, kun auton oma akku hyytyy ja tarvitset luotettavaa käynnistysapua.

Akullinen starttiboosteri kulkee autosi mukana kaikkialle!

Autojen lisäksi boosteri auttaa esimerkiksi kesämökin ruohonleikkurin tai veneen käynnistämisessä.

Nykyaikainen starttiboosteri on monessa paikassa tarpeellinen apukäynnistin.

LATAA ENNEN KÄYTTÖÄ

Muista ladata akulla varustetut starttiboosterit täyteen ENNEN ensimmäistä käyttökertaa.

TUTUSTU STARTTIBOOSTEREIHIN

Takaisin ylös

Miksi starttiboosteri on tarpeellinen? (=apukäynnistin)

Perinteisesti, kun autosta loppuu virta ja olet käynnistysapua vailla, tarvitaan paikalle toinen auto ja erilliset käynnistyskaapelit. Nykyaikaisten autojen osalta useat autovalmistajat ovat kuitenkin kieltäneet apuvirran antamisen toisesta autosta, koska tämä voi vahingoittaa molempien autojen sähköjärjestelmiä.

Starttiboosteri tarjoaa niin uusille kuin vanhoille autoille luotettavaa käynnistysapua. Nämä nykyaikaiset apukäynnistimet ovat sen verran hyviä, että niitä näkyy paljon myös ammattikäytössä. Esimerkiksi tiepalveluautoissa ja hinureissa starttiboosterit ovat lähes poikkeuksetta mukana.

Mukana kulkevat starttiboosterit ovat varustettu litiumioni- tai AGM-akuilla. Akulla varustettu boosteri antaa apuvirtaa ilman tarvetta verkkovirralle. Virtaa akussa riittää lähes poikkeuksetta useaan starttiin. Boosterin mallista riippuen tehoa piisaa myös erittäin suurille bensiini- ja dieselmoottoreille.

Miten starttiboosteri toimii?

Kiinnitä starttiboosteri purkautuneen akun napoihin. Ensin punainen kaapeli plussaan ja sitten musta kaapeli miinukseen. Kytke starttiboosteri päälle. Yleensä tässä kohtaa on hyvä odotella hetki (tutustu aina laitteen mukana tulevaan valmistajan ohjekirjaan).

Sammuta purkautuneen akun autosta radio ja kaikki muut sammutettavissa olevat sähkölaitteet. Tämän jälkeen käynnistä auto, josta akku on purkautunut.

Mikäli käynnistäessa starttimoottori pyörii, mutta moottori ei silti käynnisty, älä starttaa kauaa yhdellä kertaa – vain muutama sekunti kerralla!

Startatessa kerralla liian pitkään voi starttiboosterin kaapelit ylikuumentua. Huomio myös tässä kohtaa, että autossa saattaa olla jotain muuta vialla. Onhan tankissa polttoainetta? Mikäli tiedät, että auto on akkua lukuun ottamatta kunnossa, odottele käynnistysten välissä hetki, jotta boosteri ehtii jäähtyä.

Mikäli epäilet, että autosi akku on jo ehtoopuolella, kannattaa heti seuraavaksi vaihtaa autoon uusi akku.

VINKKI – voit hyödyntää starttiboosteria pitämään autosi ”virroissa” akun vaihdon ajan, jotta sähköjärjestelmä ei nollaannu ja esimerkiksi radion salasana pysyy tallessa.

NOCO STARTTIBOOSTERI (GB40 JA GB70)

Takaisin ylös

NOCO GB40

Starttiboosteri Noco GB40 | apukäynnistin | Järvenpään Varaosakeskus
Starttiboosteri NOCO GB40 | Järvenpään Varaosakeskus

MALLI: NOCO GB40

HINTA: 110,00€

AKKU: LITIUMIONI 1000A

KÄYNNISTYSTEHO: 7000 JOULEA (n. 20 käynnistyskertaa yhdellä latauksella)

TURVALLISUUS: KIPINÄSUOJA JA VÄÄRINKYTKENTÄSUOJA

MITAT: 170 x 81 x 43 MM

PAINO: 1,09KG

LISÄTIEDOT: MAX 6L BENSIINIMOOTTORI, MAX 3L DIESELMOOTTORILLE, 100 LUMEN LED TASKULAMPPU 7 TOIMINNOLLA, VARAVIRTALÄHDETOIMINTO MOBIILILAITTEIDEN LATAUKSEEN

NOCO GB70

Starttiboosteri NOCO GB70 | apukäynnistin | Järvenpään Varaosakeskus
Starttiboosteri NOCO GB70 | Järvenpään Varaosakeskus

MALLI: NOCO GB70

HINTA: 229,00€

AKKU: LITIUMIONI 2000A

KÄYNNISTYSTEHO: 15700 JOULEA (n. 40 käynnistyskertaa yhdellä latauksella)

TURVALLISUUS: KIPINÄSUOJA JA VÄÄRINKYTKENTÄSUOJA

MITAT: 218 x 152 x 63 MM

PAINO: 2,27KG

LISÄTIEDOT: MAX 8L BENSIINIMOOTTORI, MAX 6L DIESELMOOTTORILLE, 400 LUMEN LED TASKULAMPPU 7 TOIMINNOLLA, VARAVIRTALÄHDETOIMINTO MOBIILILAITTEIDEN LATAUKSEEN

STARTTIBOOSTERI NOCO GB40 & NOCO GB70

NOCO starttiboosteri GB40 ja GB70 ovat molemmat pienestä koostaan huolimatta tehokkaita ja turvallisia apukäynnistimiä.

NOCO starttiboosteri sopii käytettäväksi muun muassa autoissa, moottoripyörissä, veneissä ja ruohonleikkureissa. Molemmissa laitteissa on tehokas litiumioni akku ja sisäänrakennettuna älykkäät turvatoiminnot.

NOCO starttiboosterin kipinänestosuoja pitää huolen, etteivät kaapelit niitä kiinnittäessä kipinöi ja väärinkytkentäsuoja varmistaa, että starttiboosterin virta katkeaa automaattisesti, mikäli laite havaitsee kaapeleiden väärinkytkennän.

Sen lisäksi, että NOCO starttiboosteri toimii apukäynnistimenä akuille, toimii se myös varavirtalähteenä monille pienille elektronisille mobiililaitteille, kuten kännyköille ja tableteille. Laite toimii myös normaalina taskulamppuna 7 eri toiminnolla, mukaan lukien SOS ja hätävilkku.

NOCO starttiboosterit ovat kestäviä, hyvin suojattuja ja niitä voit huoletta kuljettaa mukana päivittäin, vaikka kovemmassakin kyydissä.

AUTOLINE STARTTIBOOSTERI / AKKUVARAAJA (1078300 & 1078180)

Takaisin ylös

AUTOLINE 1078300

Starttiboosteri ja akkuvaraaja | Autoline 1078300 | Järvenpään Varaosakeskus
Starttiboosteri ja akkuvaraaja AUTOLINE 1078300 | Järvenpään Varaosakeskus

MALLI: AUTOLINE 1078300

HINTA: 199,00€

AKKU: LAITE TOIMII VERKKOVIRRALLA

TEHO: 300A

JÄNNITE: 12V / 40A JA 24V / 35A

LISÄTIEDOT: STARTTIBOOSTERI, AKKUVARAAJA, HIDAS LATAUS, NOPEA LATAUS

AUTOLINE 1078180

Starttiboosteri ja akkuvaraaja | Autoline 1078180 | Järvenpään Varaosakeskus
Starttiboosteri ja akkuvaraaja AUTOLINE 1078180 | Järvenpään Varaosakeskus

MALLI: AUTOLINE 1078180

HINTA: 159,00€

AKKU: LAITE TOIMII VERKKOVIRRALLA

TEHO: 180A

JÄNNITE: 12V / 40A JA 24V / 35A

LISÄTIEDOT: STARTTIBOOSTERI, AKKUVARAAJA, HIDAS LATAUS, NOPEA LATAUS

AUTOLINE starttiboosteri / akkulaturi -sarjan laitteet ovat perinteisen jykeviä ja sopivat mainiosti yhtä lailla aktiiviselle kotiharrastajalle kuin korjaamon huoltoammattilaiselle. Tässä on laite, joka kestää isältä pojalle.

AUTOLINE starttiboosteri / akkulaturi on suunniteltu käytettäväksi sisätiloissa, esimerkiksi autotallissa tai huoltokorjaamolla. Laitteissa on sekä starttiboosteritoiminto (= START) että normaali akkulaturitoiminto (= BC eli Battery Charge).

AUTOLINE starttiboosterit toimivat verkkovirralla. Laitteissa ei ole sisäänrakennettua omaa akkua.

Kun käytät laitetta starttiboosterina, kytke valmistajan ohjeiden mukaisesti laitteen katkaisija asentoon START. Nyt laite toimii starttiboosterina. Kun käytät starttiboosteritoimintoa, minimi- tai maksimikatkaisimen asennolla ei ole merkitystä.

Kun käytät laitetta akkulaturina, voit ladata akkua minimi- tai maksimiteholla. Min-asento tarkoittaa hidasta latausta ja Max-asento tarkoittaa nopeaa latausta. Akun mukaan, voit käyttää lautauksessa 12 voltin tai 24 voltin jännitettä.

AUTOLINE akkulaturissa on perinteinen analoginen amppeerimittari. Mittari osoittaa latauksen varausnopeuden. Kun amppeerimittari saavuttaa tasaisena pysyvän lukeman, on akku latautunut täyteen.

LEMANIA STARTTIBOOSTERI / AUTOMAATTILATURI (P24)

Takaisin ylös

LEMANIA 1700 LEP24 (P24)

Starttiboosteri | apukäynnistin | LEMANIA 1700 LEP24 | Järvenpään Varaosakeskus
Starttiboosteri ja akkuvaraaja LEMANIA 1700 LEP24 (P24) | Järvenpään Varaosakeskus

MALLI: LEMANIA 1700 LEP24

HINTA: 229,00€

AKKU: AGM AKKU

TEHO: 1600A (HETKELLINEN 2000A) (1-30 käynnistyskertaa täysin riippuen käynnistettävän moottorin koosta ja vallitsevista sääolosuhteista)

TURVALLISUUS: SÄHKÖPIIKKISUOJA, TURVALLINEN YLLÄPITOLATAUS, SULJETTU & ROISKETIIVIS AKKU

JÄNNITE: 12.0V/1.5A

LISÄTIEDOT: STARTTIBOOSTERI, AUTOMAATTILATURI, YLLÄPITOLATURI, USB-LIITÄNTÄ MOBIILILAITTEIDEN LATAUKSEEN.

Lemania starttiboosterit valmistetaan ja suunnitellaan Sveitsissä. Lemania P24 boosteri antaa apukäynnistyksiin luotettavaa virtaa kerta toisensa jälkeen. Lemania P24 sopii käytettäväksi monipuolisesti erilaisissa ajoneuvoissa kuten moottoripyörissä, autoissa, traktoreissa ja veneissä.

Lemanian starttiboosteria voidaan käyttää apukäynnistimenä, automaattilaturina, ylläpitolaturina ja apuna vaihtaessa autoon uutta akkua, jotta elektronisten laitteiden muisti pysyy tallella. Laitteessa on myös USB-liitin erilaisten mobiililaitteiden lataukseen.

P24 starttiboosterissa on integroitu akku. On tärkeää muistaa, että boosterin akku ladataan täyteen valmistajan ohjeisen mukaisesti ennen ensimmäistä käyttökertaa. Voit tarkastaa starttiboosterin akun varaustason painamalla testipainiketta 10 sekuntia yhtäjaksoisesti. Laitteen led-valot näyttävät tämän jälkeen varaustason.

Lemania P24:n kuori on kestävää ABS-muovia, tukevissa latauspuristimissa on suojaava eristekerros ja kaapelit ovat joustavaa kuparia. Laitteessa on myös suojaus sähköpiikkejä vastaan. Jännitteen ulostulo on suojattu automaattisulakkeella. Laitteen rakenteessa ja materiaaleissa on huomioitu keveys ja kestävyys.

Lemania P24 on erinomainen mukana kuljetettava apukäynnistin, joka sopii niin ammattikäyttöön kuin autoharrastajille.

Related Products

FORTE PUHDISTUSAINE

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee Forte moottorin puhdistusaineita ja lisäaineita. Forte pitää sisuskalut puhtaana ja hyvässä kunnossa. Forte moottorin pesu parantaa käyttövarmuutta ja lisäaineet ylläpitävät vanhempienkin autojen suorituskyvyn lähes uudenveroisena"
PHILIPS POLTTIMOT

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee Philips polttimoita kaikkiin autoihin. Philips polttimot antavat autollesi ensiasennuslaatua vastaavaa kestävyyttä ja lisää kirkkautta. Philipsiltä myös korkealaatuiset xenon polttimot. Tutustu valikoimaan."
AUTON SYTYTYSTULPAT

JVOK Suosittelee

"Järvenpään Varaosakeskus suosittelee bensiini- maakaasukäyttöisiin autoihin NGK ja Bosch sytytystulppia. NGK ja Bosch sytytystulpat edustavat korkeaa ensiasennuslaatua ja hyvää luotettavuutta. Myymälästämme löydät sopivat tulpat lähes jokaiseen autoon suoraan hyllystä. Kysy myös edullista asennusta."
DEFA AUTON AKKULATURI

JVOK Suosittelee

"Defa akkulaturi 1205 Flex on tehokas ja luotettava. Moottoritilaan asennettava kompakti akun ylläpitolaturi pitää huolen, että pakkasaamunakin akku on täynnä virtaa. Defa 1205 Flex sopii erityisesti autoihin, joiden virrankulutus on normaalia suurempi."
CTEK AUTON AKKULATURI

JVOK Suosittelee

"Hanki CTEK auton akkulaturi Järvenpään Varaosakeskuksesta. Automaattilaturilla pidennät akun käyttöikää ja parannat luotettavuutta Suomen haastavissa olosuhteissa. CTEK auton akkulaturi on yhteensopiva ja turvallinen käyttää myös nykyaikaisten autojen sähköjärjestelmien kanssa."

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus

JÄRVENPÄÄN VARAOSAKESKUS

fixus

Luotettavaa varaosakauppaa jo yli 25 vuotta

 
 

Roskapostisuodatus